Predškolci
28.04.2015.

No-no club inspirisan čarima detinjstva

Od porodične krojačke radnje osnovane 1983. godine, postepenim širenjem, 2002. godine nastalo je preduzeće NO-NO Club. Svoju filozofiju iskazuju kroz rečenicu - "Mi smo jedno, zajedno" koja najbolje opisuje njihovu viziju da budu uvek jedno sa detetom i podsećaju nas na važnu životnu poruku koju svako od nas nosi u sebi - poruku ljubavi prema drugima i sebi. Razgovarali smo sa Tanjom Đorđević, koja je sa nama podelila priču o nastanku i filozofiji ove modne kuće. 

- Naša ideja o proizvodnji dečije konfekcije nastala je 1983. godine u Beogradu. Od 2005. godine svoje proizvodne pogone premestili smo u srce Šumadije, Aranđelovac. 2013. godine proslavili smo 30 godina uspešnog rada, tokom kojih smo postali jedna od prepoznatljivih robih marki u oblasti proizvodnje odevnih predmeta namenjenih deci na tržištu Republike Srbije.

Koji materijali i kakvi krojevi su zastupljeni u vašim kolekcijama?

-Naš asortiman namenjen je deci starosti od 3 meseca do 12 godina. S obzirom da se bavimo delatnošću koja je direktno povezana sa mališanima, pri odabiru materijala posebnu pažnju poklanjamo kvalitetu, pod kojim podrazumevamo dugotrajnost, sastav, udobnost i dizajn materijala. Postojanje duze od 30 godina pružilo nam je detaljan uvid u potrebe tržišta po pitanju materijala, kroja i dizajna modela koje plasiramo.

Dizajniramo modele koji su namenjeni za svaki dan, ali postoje i linije za specijalne prilike, čiji je kroj složeniji. Na taj način, verujemo da smo jedna od retkih firmi na tržištu Srbije koja pruža tako širok asortiman artikala.

Čime se sve inspiriše vaš dizanjerski tim pri stvaranju modela?

-Inspiracija dolazi spontano, kroz istraživanje aktuelnih svetskih trendova i zahteva naših kupaca, koji su pretežno majke, tetke i bake. Smene godišnjih doba i promene koje nose takođe su deo inspiracije našeg dizajnerskog tima. Godišnje iz našeg proizvodnog pogona izađe preko 400 modela dečje konfekcije. Prioritet nam nisu samo praktični i moderni stilovi već maksimalna udobnost i kvalitet.

Koliko pratite trendove iz sezone u sezonu?

-Uvek se trudimo da napravimo balans između potreba tržišta i aktuelnih trendova. Uzevši u obzir da smo modna kuća, naše pravilo je da svake sezone budemo drugačiji, moderniji i bolji nego prethodne. Inspirisemo se i na svetskim sajmovima, ali negujemo i sopstvene ideje.

Pored garderobe pravite i nakit za devojčice?

-Pored trendi garderobe za vašu devojčicu, u NO-NO club prodavnicama možete pronaći i nakit. NO-NO nakit izrađuje se u posebnim serijama i kreiran je zajedno sa aktuelnom kolekcijom, a uz njega vaša devojčica će se sigurno osećati posebno. 

Šta je najvažnije da poseduje jedna dečija modna kuća da bi trajala? 

-Najvažnija je ljubav prema onome sto se stvara, a iz toga proistice kvalitet. Ljudi u Srbiji i šire, znaju da prepoznaju kvalitet i mi smo vrlo zadovoljni zbog toga. Stručan kadar sa decenijskim iskustvom takođe je jedan je od osnovnih temelja našeg brenda. I povezanost, kao sinonim za sve što radimo, koja se odnosi na našu privrženost filozofiji da samo zajedno, svako od nas je snažniji.

foto: facebook.com/NoNoClubKids
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

28.
Feb
2024
Predškolci
02.
Feb
2024
Predškolci