Bebe
22.05.2023.

Za sebe birajte praktičnost, za bebe udobnost

Svake godine u Srbiji se rodi oko 65000 beba. Njihovim dolaskom na svet mnogi postanu tetke, ujaci, bake, deke, roditelji. Svi oni spremaju se da započnu svoj odnos sa bebom pun ljubavi, iskrenih namera, brige i emocija. U isto vreme, sve te bebe nisu ni svesne koliko će njihovi roditelji, bake i deke ozbiljno shvatiti svoju ulogu i pokušati da im obezbede najlepše detinjstvo.

Bebama prija udobnost


Sa prvim znacima trudnoće kreću i prve brige, nade i očekivanja budućih roditelja. Nakon početne euforije kreću i pripreme za dolazak bebe. Mame i tate štreberi raspituju se kod poznanika i prijatelja o najboljoj opremi za bebu, krevecu, pelenama, odeći, kozmetici. Sasvim opravdano, jer na tržištu je prisutna bogata ponuda proizvoda za najmlađe. Kako odabrati one najbolje, koji će svojim kvalitetom i cenom zadovoljiti potrebe novorođenčeta?
Dok neki biraju prepoznatljive brendove ili one u trendu, brojni su i roditelji koji prednost daju praktičnoj primeni bebi opreme. Šta to podrazumeva? 
Kada je reč o kolicima za bebe, pre svega sagledavanje okolnosti u kojima porodica živi. Ako je u pitanju veliko dvorište i kuća, kao i gepek automobila, veličina kolica nije odlučujuća prilikom odabira brenda. 
S druge strane, oni, koji su svoj životni prostor skockali u nekoj stambenoj zgradi, sa ili bez lifta itekako će voditi računa, pre svega o njihovom gabaritu. U novogradnjama često su liftovi manjih dimenzija pa ukoliko je neophodno korišćenje istih, važno je da kolica budu što manja, a opet udobna za bebe. Baš takav konfor nudi BabyZen oprema.

BabyZen za svačiji ukus i džep

Savremen način života u mnogim gradovima podrazumeva i manji životni prostor u kome je svaki santimentar maksimalno iskorišćen. U isto vreme je važno i da svaka stvar bude na svom mestu.
Takva organizacija je važna, naročito kada beba počne da puzi i pravi prve korake. Idealno je, ako mama već u stanu može bebu da spakuje u rasklopljena kolica i krene u šetnju. No, mnogo puta to nije slučaj pa odrasli poprilično energije mogu da potroše korišćenjem neke opreme. To nije slučaj sa BabyZenom. Lako manevrisanje jednom rukom uz minimalno trošenje snage ova kolica izdvaja od drugih. Na njihovoj strani su i druge prednosti, jer je ceo concept upravo na jednostavnoj i praktičnoj primeni.

Važne su i boje


BabyZen kolica za bebe nisu osmišljena da svojim desenom već praktičnošću ostavljaju bez daha. Jednobojne, bez istaknutih detalja dopašće se svakom oku. Na njihovoj strani je i prednost lakog održavanja, baš kao i lakoća sklapanja i rasklapanja. Ujedno, dodatna oprema omogućava kompletnu podršku roditeljima. Korpa za nošenje beba kao i YoYo torba sa pomoćnim točkićem za dodatnih 10kg terete omogućuju konfor. Perivost na 30 stepeni je još jedna prednost BebyZen-a.
Za sve one, koji vole da obezbede kompletnu opremu, BabyZen u svojoj ponudi, pored suncobrana ima i navlaku za kišu i skije za točkove. Sve ovo u cilju da se sa lakoćom koriste u svim godišnjim dobima.
BabyZen se ističe konfornošću i udobnošću, dok cenovno ne odudara od poznatih brendova, što ga čini i lako dostupnim i prihvatljivim brendom. Ostaje samo da mu i poklonite poverenje i svoja iskustva podelite sa budućim roditeljima.
 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ljuljaska swing & rocker - Raylan 11791
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26.400,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Avent  Pihilip Blender 4 u 1 SCF885/01
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
29.499,00 RSD
33.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Alarmi SCD835/52
Philips Avent bebi alarm-video monitor-standard 3972
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34.799,00 RSD
38.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno