Bebe
21.04.2023.

Saznajte zašto će Babyzen kolica uskoro postati izbor broj 1. svih roditelja

Dolazak novorođenčeta na svet velika je radost cele porodice. Svi se utrkuju da bebi obezbede najlepšu opremu, igračke i odeću. Taj estetski momenat je najvažniji mladoj majci, koja razmišlja i o funkcionalnosti, ali i ceni jer bi najradije da objedini sve. Takva mogućnost od nedavno je i dostupna u brendu Babyzen, čija konkurentnost na tržištu se prepoznaje u kolicima za bebe.

 

Na šta sve treba obratiti pažnju prilikom odabira kolica?


Iako desen prvi zapada za oko, na odabir kolica treba da utiču brojni faktori, poput veličine, lakoće sklapanja, kao i težine. Važan je i životni prostor, kao i veličina lifta, u slučaju da se koristi. Pored udobnosti koje nude za bebu, kolica imaju lakoću sklapanja jer je činjenica da mama samostalno barata jednom rukom dok u drugoj drži bebu. Novopečenim roditeljima se možda sve ovo čini manje važnim od želje za određenim brendom i modelom. Odluka je svakako na njima, ali sve okolnosti treba da budu sagledane pre konačne kupovine.

Odlike Babyzen Yoyo modela


Ram za kolica, koji prati rast deteta omogućava lako podešavanje korpe za bebe, koja se koristi do navršenih šest meseci života, kao i sedišta namenjenog bebama do navršne druge godine. Izuzetno lagan, lako rasklopljiv u jednom potezu oduševiće svojom funkcionalnošću.
Deseni tekstila su jednobojni, izrađeni od kvalitetnh materijala i lako se održavaju. Babyzen kolica su savršen izbor i za grad i za šetnju u prirodi.

Babyzen periva torba za kolica


Korpa za odlaganje stvari je gotovo standard svih kolica za bebe, dok Yoyo model omogućuje roditeljima korpu nosivosti do 10kg. Lako se održava, u više boja periva je na temperature od 30 stepeni. Prednost je i što torba ne sprečava lako manevrisanje kolicima jednom rukom čime je dodatno zadovoljena lakoća 

Babyzen oprema za kolica obezbeđuje i zaštitu beba


Bez suncobrana i mreže za zaštitu od komaraca ne može da se zamisli kompletna bebi oprema, koju Babyzen omogućava po veoma popularnim cenama. Ovo je dodatni benefit za sve roditelje, kojima je ovo izbor brenda kolica za novorođenče. 
Babyzen kolica su svestrana, ultra kompaktna i super čvrsta. U isto vreme pružaju optimalnu dnevnu udobnost vašem detetu. Na njihov ram, pored korpe za ležanje i sedenje, lako se montira i sedište za automobil, a mogu se nositi preko ramena.

Za sve one, koji insistiraju na detaljima, ističemo dodatne odlike Yoyo kolica:

YOYO kolica su  dizajnirana da traju
YOYO² je izuzetno jak i lagan zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima.
Sa svojom legurom aluminijuma, nerđajućim čelikom i tehničkom plastikom ojačanom staklenim vlaknima, vaša kolica će trajati nekoliko generacija.
Vaša YOYO² kolica se prvenstveno sklapaju na šrafove, lako se rastavljaju, popravljaju ili recikliraju.
 

Veoma udoban, zahvaljujući Hitrel® elastomernim suspenzijama na sva 4 točka, nudeći neuporedivu fleksibilnost i amortizaciju YOYO² nudi:


- u verziji dodatak za novorođenčad, dvopozicioni  baldahin, potpuno ravan ojačani dušek, mekani naslon za glavu i mekani oslonac za noge.
- u verziji sa korpom, ventilisana tenda, sa udobnim, prozračnim duplim dušekom od 4,5 cm (1,8 in).
- u verziji 6+, dobro podstavljeno sedište sa višestrukim nagibom, tendom sa prozorom i osloncem za noge.

YOYO² su kolica koja olakšavaju život roditeljima širom sveta. Sa svojim rekordnim dimenzijama, YOYO² se može čuvati bilo gde.

Ukoliko ovih dana treba da donesete odluku u vezi sa izborom kolica za bebu, razmislite o Babyzen-u, čiji kompletnu ponudu možete naći OVDE.

Promo tekst

Foto:kidsland.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ranac na točkiće sa led lampicama Happiness SC2314
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kolica za lutke 441104bc
Kolevka za lutke 441104
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Plišani pingvin koji ponavlja reči i igra 11/62467
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.899,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno