Bebe
12.09.2022.

Drvene hranilice za bebe, radost igre i obroka

Sa prvim zalogajima čvrste hrane beba kreće najranije nakon navršenog četvrtog meseca života, pa je to pravo vreme da se roditelji odluče za omiljenu hranilicu. Ona je važna, jer beba postaje ravnopravan član porodice za stolom, mestom koje priča brojne porodične priče, gde se raduje, ćaska, tuguje. Obrok je više od rituala za jednu porodicu, pa je važno koliko je svakom članu udobno, gde ko sedi i koje manire za stolom će izgraditi kod svoje dece. 

Drvena hranilica za bebu je čest izbor roditelja


Mnogi od nas odlučuju se za kupovinu tek nakon što prijatelji ili rođaci podele svoja iskustva sa nama. Ima li boljeg rešenja od preporuke lica, kojima verujemo? Nataša je mama dvoje studenata, ali je njen izbor pre više od dvadeset godina upravo bila drvena hranilica za bebu. Varijanta dva u jedan, koja se slagala sa njenim kompletnim nameštajem bila je izbor broj jedan iz više razloga. Osnovni,njena dvostruka funkcija hranilice i radnog stočića. Druga, laka transformacija u dva poteza, kao i ona treća, ali ne manje važna, dugoročno korišćenje. Naime, za razliku od obične hranilice, koja, čim beba malo poraste gubi svoju funkciju, stočić i stolica mogu da se koriste do polaska u školu. Takođe, kao takvu igračku mogu da je koriste i dva deteta, pa je veoma isplativo rešenje.

Drvena stolica za hranjenje beba je jednostavna za održavanje


Ona je jednostavna za upotrebu, ali i održavanje. Nema više položaja, niti ima točkiće da je vozite po celom stanu. Možete je lako prebacivati iz jedne u drugu prostoriju, ali zahteva fizički napor. Doduše, nije teška za nošenje, ali njena prednost je, pre svega u samoj funkcionalnosti. Nema više tacni, koje se čiste, već jednu manju drvenu, koji se lako sklanja, kako bi stolica mogla da se približi trpezarisjkom stolu i beba isti koristila zajedno sa svim članovima porodice. Od samog početka hranjenja čvrstom hranom beba može da bude za stolom za ručavanje i tako usvoji lepe navike i manire. Stolica ima mekano sedište od PVC-materijala koje se lako održava jednostavnim brisanjem, a cela stolica se održava kao i ostatak nameštaja u stanu.

Omiljena stolica najmlađeg ukućanina


Čim beba počne stabilno da sedi, ponudite joj stočić pun bojica i bojanki. Njena hranilica postaje omiljeno mesto za igru, a kada je vreme za obrok, i hranilica. Desice vam s eviše puta u toku dana, sve dok dete koristi hranilicu, da je sklapate, ali vi taj napor i nećete osetiti jer su pokreti rutinski i ne zahtevaju nikakav poseban angažman. Već kada dete preraste hranilicu, stočić i stolica imaće svoje mesto u nekom kutku sobe i biti detetu stalno na raspolaganju. Ako mu dođe i neko od drugara, zajedno će moći da se igraju, boje, crtaju, pišu, igraju memo i druge društvene igre.

Drvena hranilica za bebu ima i popularnu cenu


Drvene hranilice za bebe su obično iz domaće proizvodnje pa nemaju troškove, koje prati uvozna roba. Pored toga, prave se od lako dostupnog materijala, a sama izrada je serijska što dodatno utiče na veoma popularnu cenu. Služi svrsi, udobna je i zadovoljava sve potrebe za stolicom za hranjenje. Dodatna prednost je što zadovoljava i potrebe za igrom, pa je možda i to razlog zbog čega treba da bude i vaš izbor.


foto:russ-toys.com, tookapic-pixabay

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kompresivni steznik sa tregerima – TA
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.900,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno