Bebe
26.11.2018.

Isprobajte sklopivu kadicu

Bilo da žive sami, u stanu kupljenom na kredit, bilo da žive kao podstanari ili u kući s njegovim ili njenim roditeljima, svakom mladom paru decom nedostaje barem još nekoliko kvadrata prostora. Dečja garderoba ne traži mnogo prostora, ali zato kolica, ogradica i dubak mogu da zauzmu pola dnevnog boravka ili čitavo predsoblje. O igračkama da ni ne pričamo. Ima im svuda, a uz to imaju sklonost da se umnožavaju i šire, pa je za neke druge važne stvari teško naći odgovarajuće mesto.

Komode su tesne za bebinu kozmetiku, velika pakovanja jednokratnih pelena se tiskaju po ćoškovima ormara, one pamučne, zajedno sa švedskim pelenama, stoje na dasci na peglanje, odeća je složena u fioke i kutije zavučene pod krevetac, pa nije lako smestiti kadicu za kupanje koja treba uvek da bude pri ruci, jer se koristi svako veče.
Na sreću, za ovaj problem danas postoji jednostavno i lako dostupno rešenje – sklopiva kadica za kupanje.

Sklopljena kadica zauzima veoma malo mesta, pa ju je lako smestiti pored ormara, komode za prepovijanje, iza vrata dečje ili spavaće sobe, kako bi vam uveče, kad dođe vreme za kupanje, bila nadohvat ruke. Čim je rasklopite, brzo i lako, dobićete kadicu normalne veličine pa brčkanje može odmah da počne.
Možete da je koristite od bebinih prvih dana, pa sve do četvrtog rođendana, i kod kuće i na putovanjima, i u kupatilu i u spavaćoj sobi...

Stokke sklopive kadice, koje možete naći u Kids Land radnjama, proizvedene su od materijala koji ne sadrže štetne sastojke poput teških metala, ftalata, formaldehida, ali zato pružaju apsolutnu sigurnost bebi, veoma se izdržljivi, a uz to omogućavaju jednostavno održavanje. Nikada nemojte da ih perete agresivnim sredstvima za čišćenje jer ćete ih oštetiti i učiniti nebezbednim za upotrebu, a da biste izbegli stvaranje buđi, nakon upotrebe kadicu uvek dobro prebrišite.
A u međuvremenu uživajte u brčkanju vaših mališana. Ti trenuci su nezaboravni, naročito ako ne vole vodu pa plaču.
Šalu na stranu, nema ničeg lepšeg od čiste, mirišljave bebe koja će zahvaljujući toploj kupki brzo utonuti u san.

Promo tekst
Foto: dreamstime_xxl_277270405-volodymyr-tverdokhlib

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno