Bebe
06.06.2017.

Dobre maramice brišu sve osim osmeha

Kad mama krene iz porodilišta s bebom kući, babice i doktori će joj poželeti sreću i brižno poručiti da se u odgajanju svog čeda što više oslanja na instinkt, a što manje na savete „iskusnih“ baka, strina, tetaka, ujni i drugarica.


One, po običaju znaju sve, pa i šta je najbolje za vaše dete, ali će njihovi saveti i mišljenja uglavnom biti suprotstavljena. Ako ne želite da vas izlude, setite se saveta iskusnih babica koje su nekoliko dana brinule o vašoj bebi i njihovih preporuka.
„Bebu dojite kad god poželi, jer od majčinog mleka nema ničeg boljeg. Ne puštajte je da plače, slobodno je nosite i ne pokušavajte da je uobročite od prvog dana. Nežnu bebinu kožu brišite vatom i čistom vodom“, poručuju one i priznaju da to nije uvek moguće, pa predlažu upotrebu odgovarajuće zamene – „AQUA Sweet Care“ maramica.
Ove maramice, proizvod domaće porodične kompanije DFC, natopljene su rastvorom koji sadrži 99,9% specijalno prečišćene dejonizovane vode, do 10 puta čistije od vode koju svakodnevno koristimo za piće!
„AQUA Sweet Care“ su jedinstvene na našem tržištu, mekane su, ne sadrže alkohol, sapune, alergene i hemikalije. Nežno čiste i neguju kožu tek rođenih beba nakon svakog menjanja pelena.
A kad prođu prvi bebini dani i prvi strahovi koje imam svaka mama, iz kompanije DFC preporučuju upotrebu „Sweet Care Sensitive“ vlažnih maramica koje su napravljene od najkvalitetnijeg netkanog platna. Ne sadrže parabene, alkohol koji isušuje kožu ni druge potencijalno štetne materije.

Antrfile:
I za vaše ljubimce samo najbolje
Kompanije DFC u ponudi ima i „Sweet Pets“ vlažne maramice za oči, uši, šape i dlaku vaših kućnih ljubimaca. Ovaj jedinstven proizvod na našem tržištu namenjen je za negu dlake pasa i mačaka između dva kupanja. Napravljene su od najkvalitetnijeg netkanog platna koje je, kao i ostale komponente, potpuno neškodljivo za osetljivu kožu, sluzokožu i osetljiva čula vaših ljubimaca. Ne sadrže parabene, alkohol ni druge potencijalno štetne materije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno