Bebe
02.06.2017.

Platnene pelene, hit u svetu i kod nas

Sponzorisan tekst
Da su pre pola veka žene koje su svoje prvenčiće povijale klasičnim tetra pelenama znale da od pamuka nema ničeg boljeg, ne bi zavidele majkama koje su koju godinu kasnije na raspolaganju imale pelene za jednokratnu upotrebu.

Naše „Coki Loki“ pelene, kao i ostatak našeg asortimana, namenjene su roditeljima koji su zdravstveno i ekološki osvešćeni i koji žele prirodne proizvode za svoje bebe. Kada smo pre pet godina stvarali ovaj brend, želeli smo da napravimo nešto istinski dobro za bebe, ali i za žene koje žele da koriste uloške od čistog pamuka – objašnjava Jelena Dukov, vlasnica brenda „Coki Loki“.
Ideju za pokretanje posla dobila je iz najbliže okoline. Prateći svoje drugarice i način na koji odgajaju svoju decu, shvatila je da jedna od njih koristi moderne platnene pelene nabavljene u inostranstvu.

Bilo je potrebno deset minuta da me osvoje, isto koliko je i njoj trebalo da mi objasni kako se koriste. Kako na našem tržištu nije bilo ovakvog proizvoda, rešila sam da krenem u akciju, a onda smo spontano došli i do „ C-Lady“ linije visokokvalitetnih proizvoda za žene svih godina.
Reč je o ulošcima koji se koriste u danima ciklusa, kod slabosti bešike ili pojačanog sekreta. Pomažu ženama da se oslobode iritacija, svraba, osipa i infekcija, jer mnoge od njih imaju neželjene reakcije na jednokratne uloške.
– Za mlade mame imamo jastučiće za grudi od pamuka i bambusa. Udobni su i nežni, ne iritiraju bradavice i osetljivu kožu grudi, fantastično upijaju, ali ne potparuju. Mogu se koristiti godinama, što omogućava značajnu uštedu u odnosu na troškove kupovine jednokratnih jastučića, a mame kasnije mogu da se koriste za čišćenje lica – kaže Jelena Dukov i naglašava da se korišćenjem „Coki Loki“ pelena, uložaka i jastučića za višekratnu upotrebu čuva eko-sistem, jer je sve napravljeno od razgradivih materijala.
Za sada se „Coki Loki“ proizvodi mogu kupiti u dva prodajna objekta u Beogradu, a u planu je povećanje dostupnosti potrošačima širom zemlje i širenje asortimana „C-Lady“ programa.
– U našoj ponudi se od pre nekoliko dana nalazi nov proizvod, „All In Two cover“ za neoblikovane pelene, isprobajte ga – poručuje Jelena Dukov.
Coki loki na Festivalu dojenja

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno