Bebe
02.06.2017.

Šareno, prirodno, udobno – to je „Kikebu“

Sponzorisan tekst
 
„Kikebu“, onlajn prodavnica originalnih, praktičnih i izuzetno kvalitetnih proizvoda za bebe, nastala je 2010. godine iz potrebe da se poboljša kvalitet života novorođenčadi, dece i njihovih roditelja.


Krenuli smo od marama za nošenje beba, a danas imamo veoma bogat proizvodni program opreme za bebe napravljene od prirodnih materijala, veselih desena i jakih boja, po pristupačnim cenama. Ideja za posao se nametnula sama, jer mi se činilo da je ponuda marama i vreća za spavanje mala, da su jako skupe i da su deseni bili jako dosadni – objašnjava Dunja Pagen, vlasnica brenda „Kikebu“.
Svi „Kikebu“ proizvodi izrađeni su ručno i to od stopostotnog češljanog pamuka, materijala koji prija nežnoj bebinoj koži.

Roditelji kod nas najčešće kupuju marame za nošenje beba, džakove za spavanje, šuške i tiketice, a pred leto raste interesovanje za navlake za bebi auto-sedišta. Pravimo ih od frotira (100% pamuk) koji prija nežnoj dečjoj koži, za rezliku od sintetike kojom su presvučena auto-sedišta, i imaju višestruku ulogu. Beba se manje znoji, a frotir svakako upija znoj. Uz to, navlaka se lako pere u veš-mašini, ako beba bljucne ili je isfleka hranom – kaže ova sposobna preduzetnica i poziva sve roditelje da pogledaju ponudu „Kikebu“ onlajn-šopa ili da svrate u Unikatni kutak u Novom Sadu.
Ona sprema i nešto novo, ali će to do jeseni biti tajna, pa ćemo morati da pratimo njen sajt, kako bismo se informisali na vreme.
A do tada, pogledajte kako se novosadski dečji brend „Kikebu“ predstavio na prvom Festivalu dojenja održanom u Beogradu.

https://www.youtube.com/watch?v=cfRSuTBQRCM&feature=youtu.be

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno