Bebe
23.12.2016.

Flašica „jumi“ koja sama greje mleko

„Jumi“ (yoomi) je inovativna flašica sa grejačem koja pritiskom na dugme za samo 60 sekundi zagreva mleko na optimalnih 32-34 stepeni. Sa ili bez grejača „jumi“ (yoomi) je sve što vam je potrebno kod kuće ili van nje, danju ili noću

Ako razmišljate čime da za Novu godinu obradujete mladu mamu koja ne doji svoju bebu - flašica „jumi“ (yoomi) je pravi izbor.

Reč je o flašici koja je u stanju da zagreje mleko na temperaturu majčinog mleka samo jednim pritiskom na dugme. Uz pomoć ove flašice imaćete mleko temperature od 32 do 34 stepena Celzijusa, i to za samo 60 sekundi.

Tvorci ovog izuma su Fara, po zanimanju advokat, i njen suprug Džim Šaik, inženjer, a na ideju su došli iz pukog očaja nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Denijela. Nisu više mogli da trpe da se u toku noći ili rano ujutru sudaraju u kuhinji u pokušaju da zagreju mleko što brže dok njihov mališan plače, ili da moljakaju konobare u restoranima da im ugreju mleko kada bi bili napolju. Uspeh njihovog izuma leži i u činjenici da ovo iskustvo sa njima dele milioni roditelja.

A kako flašica radi? Pritiskom na dugme pali se grejač koji se nalazi u zatvorenoj komori u boci, ispod cucle. Kad se dugme pritisne, hladno mleko počinje da teče oko grejača i na taj način se greje. Mleko će ostati zagrejano na istoj temperaturi punih sat vremena, a flaša može da se puni oko stotinu puta. Dr Šaik kaže da flašica radi po principu sličnom ručnim grejačima u kojima se koristi gel.

„Najuzbudljiviji trenutak bio je kada smo primili prvu narudžbinu naših flašica“, kaže dr Šaik ponosno.

„Jumi“ flašica će umnogome olakšati hranjenje bebe i danju i noću. Možete je poneti bilo gde, a da ne morate više tražiti vrelu vodu kada ste napolju. Idealna je za putovanja i odlična za noćno hranjenje.

Zašto je „jumi“ (yoomi) flašica dobar izbor

Prilagodljiva
„Jumi“ je savršen kod kombinovanja dojenja i hranjenja na flašicu
Može se koristiti sa ili bez grejača
„Jumi“ flašice, cucle i grejači su kompatibilni sa svim „jumi“ proizvodima

Komforna je za bebu
„Jumi“ ima super meku cuclu, prirodnog oblika poput bradavice što bebi olakšava hvatanje
Ima 6 anti kolik ventila koji sprečavaju uvlačenje vazduha tokom sisanja i sprečavaju nastanak grčeva

Bezbedna
„Jumi“ je 100 odsto bez BPA
Zagreva mleko na tačnu temperaturu poput majčinog mleka SVAKI put ... više nema brige da li je mleko zagrejano na potrebnu temperaturu

„Jumi“ odgovara svim standardima bezbednosti UK i EU

Laka
Lako se puni i postavlja
Laka je za upotrebu
Laka je za čišćenje
Laka za transport – staje u svaku torbu

Više o Yoomi flašicama možete pogledati OVDE. 

foto naslovna: kidspot.com.au

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno