Bebe
04.11.2015.

Kako izabrati odeću za bebu?

Dok biraju odeću za svoju decu roditelji često žele da ona bude slatka, šarena, moderna, neodoljiva...Međutim, postoje neke stvari kojih bi trebalo da budete svesni kada birate odeću za bebe. Idemo redom!

KUPUJTE KVALITENO
Kupujte odeću od kvalitetnih materijala. Najbolje je da birate odeću sa velikim procentom pamuka kako bi koža vaše bebe mogla da diše. Postarajte se da materijal ne grebe vašu bebu. Koliko god da vam se cena garderobe čini privlačno, pametniji izbor je kupovati garderobu boljeg kvaliteta. Kvalitetna odeća traje duže, moći će neko da je naslede.

VELIČINA ODEĆE ZA BEBE
Novorođenčad rastu jako brzo u prvim mesecima. Zato, kad kupujete odeću uvek gledajte da ona bude za dva tri broja veća. Kupovina odeće za bebe uzrasta od 6 do 9 meseci kad je vaša beba stara 3 meseca je mudra odluka.

BIRAJTE NEUTRALNE BOJE
Kao što svi znamo negde je nepisano pravilo da je roze boja rezervisana za devojčice, a plava za dečake. Međutim, ako se još uvek niste porodili najbolje je kupovati odeću neutralnih boja. Nikad ne možete biti potpuno sigurni dok se ne porodite. Pored roze i plave boje, pri kupovini se možete odlučiti i za svetlije tonove kao što su to bledožuta, svetlozelena, boja lavande, svetlonarandžasta…

KUPUJTE DNEVNU I NOĆNU GARDEROBU
Odvojite odeću za dan od one za noć. Biraje lakšu odeću za dan i deblju za noć. Noću bebi ne bi trebalo da bude ni previše vruće ni previše hladno, u suprotnom možete imati problema sa uspavljivanjem. Naravno, odeću treba prilagoditi i godišnjim dobima, bez obzira na to koliko dobro održavate ravnomernu temperaturu u stanu tokom godine.

SVE NOVO ODMAH OPERITE
Koža bebe je osetljivija od kože odrasle osobe i sklonija je iritacijama. Operite novu odeću, pre nego što obučete svoje dete u nju. Ne znate koliko dugo je odeća stajala u radnji pre nego što ste je vi kupili i koliko majki ju je detaljno ispipalo. Pored toga pranje garderobe će je učiniti mekšom i udobnijom za vašu bebu.

VODITE RAČUNA O BEZBEDNOSTI
Proizvođači odeće su uglavnom jako pažljivi pri pravljenju garderobe za bebe. Ali postvoje stvari na koje ipak treba obratiti pažnju... Ne kupujte odeću sa labavom dugmadi, ili detaljima koje beba može lako da isčupa i krene da žvaće.

CARTER’S

Postoji razlog zašto je Carter’s  vodeći brend bebi odeće u svetu danas. Kvalitetna tkanina, predivan dizajn i prelepi detalji stvaraju brend u koji mame imaju poverenja generacijama. Od njihovih udobnih bebi farmerki do praktičnih bebi pidžama , mame mogu da računaju na Carter’s zato što su sve bebine potrebe u prvom planu. Baby friendly karakteristika je i ta što se ramena mogu proširiti i omogućiti oblačenje preko bebine glave. Nakon što su se ustalili kao jedna od  vodećih kompanija u Americi , izazov im je sve veća popularnost na novim tržištima u Evropi i širom sveta.

Ponudu Carter`s garderobe za bebe možete pogledati OVDE. 

promo tekst

foto:mediamodifier-unsplash

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno