Bebe
31.08.2015.

ANKETA : Zašto smo izabrali Quinny kolica?

Snežana i Davor Petrović iz Beograda:

Quinny kolica su se uklopila u naš životni stil

Suprug i ja čekamo bebu. Polovinom oktobra na svet će stići Mia. Radujemo se dolasku bebe, ali nas polako hvata panika kako će se to majušno stvorenje ukolopiti u naš način života koji je veoma aktivan i dinamičan. Oboje obažavamo putovanje, planinarenje, trčanje...

Oni koji nas dobro poznaju savetovali su nam da posebnu pažnju obratimo na izbor dečjih kolica. Otkrili su nam da postoje jedna posebna koja će se bez problema uklopiti u naš životni stil. Da ćemo s njima moći i da trčimo, planinarimo, da sa našom bebom upražnjavamo sve one aktivnosti na koje smo navikli.

Iskreno, nisam im poverovala...A onda sam ih ugledala...I odmah sam znala da je to ono što moj suprug i ja želimo.

Prodavačica nam je objasnila da su ona pravi izbor za urbane roditelje koji su uvek u pokretu. Još kada nam je nabrojala šta sve s njima možemo, znali smo da su Quinny kolica zaista ono što nama treba.

Sanja i Milan Popović iz Novog Sada:
Trčimo s bebom po Štrandu

S našim Quinny kolicima trčimo sa osmomesečnim sinom Nikolom po Štrandu. Ljudi nas znatiželjno gledaju, ne mogu da veruju šta sve mogu naša kolica. Najvažnije nam je što zahvaljujući Quinny kolicima suprug i ja nismo s dolaskom bebe uopšte morali da menjamo svoje životne navike. Relaksirani smo, opušteni i uvek u top formi. Preporučujem im svim roditeljima koji, poput nas, vode aktivan, sportski život.

Milica i Dragan Milovanović iz Niša
Quinny kolica su moderna i funkcionalna

Quinny kolica su modernog dizajna, čiste linije i imaju jedinstveni hidraulični sistem automatskog rasklapanja upotrebom samo jedne ruke. Prednji točkovi okreću se u svim pravcima, sedište im se okreće u smeru vožnje ili prema onome ko ih gura, imaju nekoliko položaja naslona za leđa... Jednom rečju, ona su naprosto fantastična!!! S njima smo išli na planinu, uspeli smo da savladamo prilično nepristupačan teren i što je najvažnije – imamo utisak da naša ćerka Lara u ovim neverovatnim kolicima jednako uživa kao i mi.

Više informacija o ponudi i karakteristikama Quinny kolica možete pogledati OVDE. 

foto: menda.rs
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno