Bebe
02.07.2015.

Priča jedne mame - zašto sam odabrala ova kolica za bebe

Pita me pre neki dan prijateljica koja čeka bebu koja kolica da kupi. Pogubila se, jadnica, od šarolikog izbora. Nabraja ona meni šta je sve videla -  ona "starinska" za sasvim malu bebu, pa "tri u jedan", te ona sa tri točka...Koja da kupi, koja da pozajmi? Sludela se skroz.

Obrni, okreni meni su najduže trajala kišobran kolica, kazem joj. Toliko dugo, da sam se za njih emotivno vezala. Sećam se, Stefan je već dobrano zagazio u četvrtu godinu kada smo s našm "kišobrankom" satima jurcali po Zvezdari. A dobili smo ih kad je moja beba slavila šest meseci i prve zubiće.

Lagana su bila, lepa, ma divota jedna. Sklopim ih za tren, nigde ne smetaju. Odložim ih iza vrata u stanu, ma ni pola metra da zauzmu. Svuda sam ih sa sobom vukla. Imali smo i onaj nepromočivi plašt za kišu.

A tek što mi je praktična bila mreža za odlaganje stvari koju sam imala zakačenu na mom "kišobranku". Sve što Stefan i ja natovarimo na pijaci, on nosi kao od šale. Ne žali se. Ne posustaje.

E, kad je moja beba napunila četiri godine, rodio se mali Aca. "Kišobranko" je otisao u Zemun, u topli dom naših prijatelja. Teško smo podneli rastanak s njim.

Pričala mi je Acina mama kako je s njima jurula Zemunskim kejom, a onda ih je nasledila jedna mala Lena. Šta je dalje bilo i dokle je stigao naš dragi "kišobranko" - ne znam.

Ali i ovo što znam vredi svake pare koju sam za njega dala. I bar triput više!

Zato je moj savet jasan - kišobran kolica su najisplativija, najpotrebnija, najlepša, najpraktičnija, najlakša, naj, naj, naj...I svaka mama treba da ih ima.

Cam/Neonato je italijanski proizvođač pouzdanih i udobnih dečijih kolica, dubaka, auto sedišta i ostale baby opreme. Sinonim je kvaliteta, sigurnosti i određenog “Made in Italy”stila.

Njihova misija je posmatranje  sveta očima deteta i spoznaja šta im je najpotrebnije. U svaki pojedini proizvod koji naprave, u svaku kolekciju uključena je ideja da svi proizvodi moraju biti sigurni, jedinstveni i kreirani baš za decu. Samo tako deci je omogućeno da se zabave, a istovremeno izraze svoju kreativnost.

Više informacija o CAM kolicima možete pogledati OVDE

autor: Nataša Vukićević

foto: menda.rs


 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno