Bebe
13.05.2015.

Kolica za bebe idealna za trčanje

Prva dečja kolica, poznata i kao kolica za bebe, konstruisana su davne 1733. godine. Osmislio ih je arhitekta Villem Kent, a trebala su da služe za zabavu deci Vojvode od Devonshirea.

Potrčite s bebom

Sledeća velika promena u dizajnu dogodila se 1984., kada je Phil Baechler pokušao trčati zajedno sa svojim tek rođenim sinom koji je bio u kolicima. Shvatio je kako su neprilagođena za trčanje i kako se odmah zaustavljaju kada dođu u dodir s travom ili peskom.

Počeo je eksprementirati sa aluminijumskim cevima i točkovima bicikla i nakon nekog vremena došao do kolica sa tri točka, popularno nazvanim "babi jogger" koja su se rekordno brzo rasprodala na zadnjoj strani magazina za trčanje po ceni od 200 dolara po komadu. Mame su bukvalno poludele za ovim modelima dečjih kolica koja su i danas neprikosnoven trend u celom svetu.

Mnoge poznate ličnosti u SAD voze ova ubedljivo najpopularnija kolica na zapadu. Zašto? Zato što su praktična, urbana i veoma je lako njima rukovati u bilo kakvim uslovima, zbog veoma kvalitetnih amortizera na točkovima. Uz sve ove karakteristike "babi jogger" su veoma lepa i udobna dečja kolica, što znači da će vaša beba u njima uživati.

Baby Jogger je poznata marka koja se specijalizovala za proizvodnju sportskih kolica za trčanje. Ova kolica predstavljaju pravo rešenje za pokretljivost u gradskim uslovima. Njihova mala težina čini ih idealnim za obavljanje hitnih poslova ili celodnevne ekskurzije po gradu.

Ponudu Baby Jogger kolica možete pogledati OVDE

foto:menda.rs
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno