Bebe
06.05.2015.

Popularni štrikani detalji za malu princezu

Čini se da se trend ručno pravljenih komada odeće za bebe vraća na velika vrata. Nekada je bilo sasvim normalno znati štrikati. Pletenjem su se zanimale žene najčešće zimi uz kafu ili čaj, odmarajući i ujedno stvarajući.

Ukoliko ipak smatrate da niste nadareni i ne privlači vas da sami napravite originalne stvarčice za svoju bebu, na sreću postoji dosta dama koje stvaraju ove predivne pletene komade.

Da su originalni, “hand-made” detalji moderni i popularni pokazuje i primer nedavno rođene princeze Šarlot Elizabet Dajane, ćerke britanskog kraljevskog para, Kejt i Vilijama.

Devojčica je rođena 02. maja na privatnom odeljenju za akušerstvo bolnice Sent Meri, gde je u julu 2013. godine rođen i njen stariji brat, princ Džordž. Princ Vilijam i Kejt Midlton su napustili bolnicu sa novorođenom devojčicom i starijim sinom još istog dana i vratili se u svoj dom, palatu Kensington.

Mala princeza bila je ušuškana u pleteni prekrivač, sličan onima koji su bili popularni nekada davno u vreme rođenja naših mama i tata. Takođe, za prvo predstavljanje u javnoti, princeza je imala i pletenu, belu kapicu kao idealnu kombinaciju sa prekrivačem.

Naš predlog za vaše mališane ovoga puta je prekrivač 100% pamuk I 100% rucni rad, dizmnezija 80x80cm. Može se koristiti do pune 3 godine i pravi se u roze i plavoj boji. 

Detalje možete pogledati OVDE

foto: novosti.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno