Deca
29.11.2023.

Kreće novogodišnja euforija

Stiže nam najteži mesec u godini kako poslovno, jer se sumiraju rezultati, tako i privatno jer prebiramo po novčaniku birajući koga ćemo sve da obradujemo za predstojeće praznike. 
Dolazeži mesec je svakako veoma zahtevan, pa je možda baš sada vreme da napravite budžet u okviru kojeg ćete se kretati prilikom odabira poklona, kako za najmlađe tako i za sve ostale vama drage osobe. 
Nije lako, ’al polako!

Napravite sami novogodišnje paketiće za bebironce


Za sve one mališane kojima su ovo prvi Božić i Nova godina izbor paketića je veliki. Oni neće da se naljute ako se odlučite za garderobu, ali kad god razmišljate o deci generalno, imajte na umu da ih bilo kakva igračka više raduje od majice ili pantalona. Zato igračke pažljivo birajte po uzrastu deteta. 
Bebironcima svašta treba, od bebi gimnastike preko guralice hodalice do već ozbiljnih edukativnih igračaka. Najbolje da se raspitate kod njihovih roditelja i podarite im neku od onih koje će razvijati njihovu motoriku, a u isto vreme i omogućiti im korišćenje taktilnih i drugih čula.

Za dečake predškolarce nezamenljivi su autići, za devojčice lutke


Sa lutkama kod devojčica nema greške. Uživaće u presvlačenju, hranjenju i šetanju svoje bebe, omiljene lutke bez koje se nigde ne ide. 
Lako je i sa dečacima, ako niste sigurni, imajte na umu da su im autići omiljena igračka. Naravno, pratite reklame da budete u toku sa najpoznatijim brendovima i trendovima, mada često igračke sa reklame nisu i one omiljene. 

Edukativne i kreativne igračke za sve uzraste

Sve one igračke koje angažuju maštu, logiku i imaju edukativni značaj pre svega su izbor odraslih. No, mališane odrasli mogu naterati da baš ove igračke najviše i vole. Posvećenost, zajedničko vreme uz takve igračke značajno je za celu porodicu. Deca vole da uče, vole i da razmišljaju i pobeđuju. Imajte to na umu kada sledeći put birate neki kreativni set za igru. Naravno, ništa suviše zahtevno, već u isto vreme edukativno i opuštajuće, uz rad ruku, ali i puno mašte kako biste bez forsiranja naterali mališane da uživaju u učenju kroz igru.

Nisu samo igračke dobar novogodišnji poklon


Kada se pominju paketići obično se misli na igračke. No, ne moraju one nužno da budu sastavni deo paketića. Lep dečiji kišobran takođe će obradovati mališane svih uzrasta. Kada se iskombinuje sa slatkišima, majicom i opet nekom igračkom bude poklon o kome su dugo priča.

Plišane igračke za sve uzraste


Iako ih uglavnom svi kupuju bebironcima, poznato je da se i tinejdžerke raduju plišanim igračkama. Njih najmanje interesuje meda, ali su zato sovice, donosaurusi, slonići i kuce uvek aktuelni. Čak i sa 14 godina gotovo svaka devojčica grli po jednog plišanog drugara. Lako se održavaju, intenzivnih boja i mekani da im je teško odoleti.
Iako su svi odrasli uglavnom usmereni na decu i njihovu sreću, idu materece i oci pa je važno i roditelje da obradujemo. Za njih već dobra knjiga ili kožni kaiš mogu biti pravi izbor. Nekog će obradovati i olovka, kao i novi šal. Verujemo da svako odlično poznaje svoje najmilije pa oko ovih poklona ne treba da bude nedoumice. Bitna je pažnja pa zato prilikom kreiranja budžeta uvek igrajte na tu kartu.

Promo tekst

Foto:kidsland.rs,dreamstime_m_29011007-Py2000

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Vozovi BR36088
Voz Ice Brio BR36088
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Koferi KK5*84001
Samsonite kofer Motorbike KK5*84001
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
16.490,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Preko 200cm 68.1472LEM
Dostava artikla se naplacuje  1000rsd zbog njegove tezine. Novogodišnja jelka...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
47.250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Plišani tigar sa zvukom 28cm, 087986
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.199,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno