Deca
30.10.2023.

Jesen sa stilom uz Coccodrilo

Iako u oktobru mesecu deluje da je i dalje leto na snazi,  jesen uveliko traje.  Prohladna jutra I večeri nam nagoveštavaju kiše I hladno vreme koje će za koji dan postati naša svakodnevica. Ponekad se čini da iz majica pravo ulazimo u jakne i da odeća za prelazno vreme stoji negde zaboravljena u ormaru čekajući da i ona dođe do izražaja.
Na vremenske prilike ne može da utičemo, ali na svoj I stil oblačenja svoje dece i te kako.

Za najmlađe, najvažnija je udobnost


Bebama nije bitno da budu moderne, već da im bude konforno, da ih ništa ne steže, da mogu slobodno da mrdaju ručicama I nožicama I da im odeća bude izrađena od prirodnih materijala kako bi se udobno osećale u njoj. Puno je izazova sa kojima se susreću od rođenja, pa pretopljavanje svakako nije rešenje za njih. Bebe su sklone ekcemima te je važno da birate laganiju mekanu odeću, ali I tople čarape kako bi im preko celog dana bilo prijatno.
Najveći problem budu krute jakne u kojima neretko stoje poput zvezde jer znaju da limitiraju njihove pokrete. Taj problem za najmlađe još od prvog dana rešava Coccodrilo brend. Zimska jakna za tek rođene bebe I starije drugare ide uz tople rukavice a sve u cilju da ne nazebu ručice.

Lagana i višeslojna odeća za sve uzraste


Preporuka višeslojnog oblačenja nije ništa novo i odnosi se na sve uzraste. Za decu je to posebno važno. Ona su aktivna preko celog dana u kojem zna da se izmene dva godišnja doba, te su majice, dukserice, prsluci garderoba koju svako dete treba da ima u svom plakaru. U ranac za vrtić ili školu nije naodmet imati i po jednu rezervnu majicu, da bi dete, pogotovo dečaci, bili suvi u toku dana. Onim koji „ne staju“ i neki mali peškir biće od velike pomoći, baš kao i kapa koja će ih sačuvati od prehlade kada sa mokrom kosom izađu iz školskog dvorišta.

I za parkić i za rođendansku žurku


Od glave do pete uz pristupačne cene i odličan kvalitet svako može obući svoje dete. Ono što je važno, ako niste iz Novog Sada, gde se nalazi kompletna ponuda brenda, dovoljno je da kliknete na Coccodrilo link  i opušteno dopunite ormar vaše dece. Ima svega i za jesen i za zimu, ali i za ostale sezone.

Uvek je lakše sa popustom


Ovih dana na dva kupljena artikla ostvaruje popust od 30% na drugi. Velika ušteda ako treba da kupite dve zimske jakne, ili možda jaknu, šal I kapu ili bilo koje druge odevne predmete. Sigurni smo da će svaka mama, tetka I baka znati šta klincima treba. Oko boje se možete sa njima dogovoriti. A kad jednom upoznate Coccodrilo brend, ne sumnjamo da ćete mu biti verni sve dok ga vasa deca ne prerastu. Ali, tu nije kraj. Biće oni tu za vas i za neke druge vama drage mališane koje želite da obradujete kvalitetnim odevnim predmetom, jer smo sigurni da to iskustvo želite da podelite I sa drugim roditeljima.
 

Promo tekst

Foto:kidsland.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Guralice 636,rozi
Guralica/njihalica Marsi konjić 636
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno