Deca
14.06.2023.

Kad je lepo vreme, tu su vozila na akumulator

Nema većeg mesta u Srbiji a da u parkiću ne vidite vesele mališane koji voze autiće na akumulator.  I devojčice i dečaci uživaju u samostalnoj ili vožnji sa drugarom. Zašto ih ta vožnja toliko očarava? Da li zato, što poput odraslih, i oni voze automobile ili im sa osećaj vožnje prija, nije ni važno, koliko sama činjenica da se osećaju važnim i da jedva čekaju narednu vožnju.

Najomiljeniji su džipovi na akumulator


Napred, nazad, po ravnim i neravnim terenima, omiljeni džip čak trideset minuta može da izdrži  sa jednim punjenjem akumulatora. Elektromotorni pogon ide od 6 do 24V, a ovo vozilo može biti namenjeno za jedno ili dvoje dece često maksimalne težine do 60kg. Obično oni jači i veći modeli imaju po dva sedišta. Ako razmišljate čime ovih dana da darujete mališane, zaljubljene u automobile, možda je baš džip na akumulator idealan rođendanski poklon.

Nekima su motori prava pasija


Motori na akumulator obično se kreću brzinom do 3km/h. Više je razloga, a najvažniji bezbednost deteta. Morori na akumulator su namenjeni jednom detetu, opterećenje im je do 30kg, a koriste baterije od 6V. U zavisnosti od terena, mališani sa jednim punjenjem mogu da se voze i do sat vremena. Kada znamo da podjednako dečaci i devojčice uživaju u vožnji, treba samo da odaberemo model po karakteru deteta koje darujemo.

Peg Perego vozila na akumulator, kvalitet i bezbednost iznad svega


Na tržištu je veliki izbor vozila na akumulator, no, ono što je najčešći izbor roditelja jeste brend Peg Perego. Tradicija, provereni kvalitet i bezbednost, na kojoj svi roditelji treba da insistiraju, upravo su ono što krasi ovaj brend, koji s epotrudio da za svakog bude po nešto, i traktor i Audi i John Deere i motori, i rozi, i plavi i crveni i zeleni.
Za svakog mališana koji ima svoje dvorište, vozila na akumulator su neizostavna igračka
On se lako preveze od ljuljaške do peskarnika. Ako je neku igračku zaboravio, opet brzo autom „skokne“ po nju. Drugari obožavaju da dođu na njegovo igralište jer tamo je zabava uvek zagarantovana. A u toku aktivnog dana lepo se i užina i spava, pa je za sve one koji imaju sopstveno dvorište vozilo na akumulator prava igračka, kojoj retko koje dete može da odoli.

Promo tekst
Foto:kidsland.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Interesovanja 42542lic
Konjicki klub- Sarah & Mystery 42542
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.904,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Auto R/C 1:24 Lamborghini 53/26300
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
MAPED komplet flomastera i bojica 984722
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Raspevana gusenica BR30189
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.220,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno