Deca
24.02.2023.

Proleće stiže, nabavite igračke za dvorište na vreme

Sa prvim zracima sunca svi već razmišljamo o brojnim aktivnostima koje samo proleće može da nam priušti. Oni željni akcije napraviće dobru pešačku turu, drugi će jednostavno uživati pored reke ili jezera, a neki samo vreme provoditi u parkiću uživajući u pričanju sa drugim roditeljima, bakama i dekama. Za to vreme, njihovi mališani će veselo jurcati i igrati se sa svojim vršnjacima. Ležernija višeslojna odeća, poneki sportski rekvizit i brojne igračke za dvorište upotpunjuju sliku brojnih prolećnih aktivnosti.

Ljuljaške za decu su uvek aktuelne


Ko ima sreće da svakodnevno uživa u svom dvorištu, ovih dana je prava prilika da od njega napravi mali raj za decu. Dovoljno je jedno drvo ili viseća greda da se postavi kvalitetna ljuljaška u kojoj će i odrasli i deca uživati. Ljuljaške nosivosti od 100kg su pravo uživanje za sve ukućane, zauzimaju malo mesta i ulepšavaju svako dvorište.

Peščanik za decu


Za mališane posebno je zadovoljstvo igranje u pesku. Obezbedite im kantice, lopatice, modlice za pravljenje brojnih figura i njihove ručice biće spremne za višečasovnu igru. Uz peščanik za decu igra peskom je pravo uživanje, nema rasipanja po dvorištu jer je idealno da se izdvoji jedan poseban kutak za tu vrstu igre. Peščanik je deci među omiljenim igračkama za dvorište, sa kojima se rado svakodnevno igraju.

Bez šatora nema pravog piknika


Bilo da organizujete piknik u svom dvorištu ili idete negde na stranu, ponesite šator za decu. Kada budete videli kakvo zadovoljstvo deci na nekom proplanku izaziva taj poseban kutak, bez njega nećete krenuti ni na jedan izlet. Nemojte da vam bude teško da ga rasklopite jer deca će vam biti veoma zahvalna i njihovoj sreći neće biti kraja. Ako im se prispava, opet imate rešenje i za njih i njihove igračke. 

Kućice za dvorište


One su poseban ukras svakog dvorišta. U njima nastaju najlepše bajke, čita se, igra, razgovara sa lutkama. Ako dođe i neko od drugara, zabava je tek zagarantovana. Kućice za dvorište su jarkih boja, neke od njih imaju i tobogane kao sastavni deo pa je i ova aktivnost mališanima važna. 
Dok trčkara po svom dvorištu i prelazi sa jedne na drugu igračku dete se uz nadzor odraslih bezbrižno igra, uživa na svežem vazduhu i raduje svakom novom danu. U isto vreme, lepše jede i spava i na kraju dana puno utisaka starijima prepričava svoj dan u želji da nabavi neku novu igračku za dvorište, poput klackalice, tobogana ili lopte za skakanje. Ako vam bilo šta od pomenutog nedostaje, počnite polako sa nabavkom jer proleće samo što nije došlo, a vas pre postavke malog raja za vaše mališane čeka i sređivanje dvorišta, a u tome vam i par malih ruku svakako može pomoći.

foto:pexels-pixabay,kamiel79-pixabay, skitterphoto-pixabay-opt

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Bastenska kucica 04/11976
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kvadratna ljuljaška 91955
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.000,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno