Deca
10.11.2021.

Ove igračke za dečake su pravi hit za novogodišnje poklone

Praznici nam stižu a sa njima i euforija koju posebno stvara novogodišnja noć. Dok neki razmišljaju gde će dočekati 2022, drugi su posvećeni dekoraciji prostora,kao i pripremi poklona za sve ukućane. Prednost se, naravno daje najmlađima, koji polako pišu pisma Deda Mrazu sa svojim željama. Na njihov izbor utiču, pre svih, reklame na popularnim TV stanicama pa se očekuje da baš te popularne igračke prve i planu. A za dečake izbor je zaista veliki. On zavisi od uzrasta mališana, ali i uticaja njihovih vršnjaka, kao i popularnih crtaća.

Ovo su uvek popularne igračke za dečake bebe


Iako ne poznaju čari Nove godine i možda im je baš ovo prva koju će proslaviti, paketići su nešto što i roditelji, ali i bake i deke, tetke i stričevi planiraju za mališane. Dok su sasvim mali, izbor prave darodavci. Čiče i ujaci uglavnom izborom ispunjavaju svoje dečačke snove, dok tetke i strine biraju one korisne kako za roditelje tako i za bebe. Jedna od njih je svakako bebi gimnastika, uz pomoć koje bebironci vežbaju motoriku, ali i kompletnu muskulaturu mišića. 
Plišane igračke uvek privlače pažnju, te sa kucom, medom, pačetom, vukom ili zecom ne možete da promašite.
Mali dečaci će se obradovati i kamionima guralicama jer, pored toga što će voziti svoje autiće, i sami će se rado voziti u njima.
Multifunkcionalna igračka guralica je pravi izbor za jednogodišnjake, jer se lako transformiše, ima puno boja i funkcija te dugo detetu drži pažnju.

Drvene igračke za mlađe i starije dečake su veoma popularne


Pojedine drvene igračke mogu da koriste već bebironci sa navršenih godinu dana. Obojene netoksičnim bojama, lepo obrađenih ivica ove igračke su sigurne za korišćenje. Uz sve to imaju i dobar kvalitet, te su brojne kocke slagalice, vozići sa zvukom, rolerkosteri pravi izbor za najmlađe, dok oni stariji dečaci već mogu da se igraju stazom za automobile, farmama, štalama za konje. I alat je za dečake urađen od drveta, kao i školska table sa računaljkom te sa njima ne možete pogrešiti.


Dečaci vole autiće i vozove


Pravi Western voz Mehano brenda ili Hot wheels staza i autići, baš kao i Bruder i Siku oduševiće svakog dečaka. Na tržištu je sve više brendova, koji se reklamama na poznatim tv stanicama bore za pažnju dečaka. Poslednjih dana pažnju dece privlači Monster Truck guma, kao i Hot Wheels transporteri i garaže, kao i kamion sa stazom. Koji god brend staza i autića da odaberete, ne možete pogrešiti jer dečaci između treće i šeste godine se najradije njima i igraju.

Dečaci vole borbe, obezbedite im dobru pušku ili pištolj


Nekada su bili kauboji i indijanci, a danas borci fajteri sa jako popularnim Spin fighters modelima pištolja. Tu su arena i čigre i ove igračke za dečake su poslednjih dana jako popularne pa ako ih vaše dete vidi na reklami, očekujte da baš njih poželi. Junaštvo, uniforma, pucnjavina su uvek privlačili dečake te su za mnoge od njih ove igračke pravi izbor.


Alati i građevinske mašine


Dečaci uživaju u igri sa alatom. Često nešto popravljaju, buše, okreću, grade. Zato su neretko vozila poput traktora i građevinskih mašina jako popularna. Neki modeli manjih metalnih automobile ili replike poznatih brendova poput John Deere i  sličnih uvek su aktuelni među dečacima. Obično svaki od njih ima kutak sa velikim brojem autića o kojima sve znaju i kojim se ponose. Siku i Bruder su najpoznatiji brendovi koji se zastupljeni kod nas na tržištu.


Igračke koje svi dečaci vole


Igračke uloga poput doktora, veterinara su jako popularne među mlađim dečacima. Ne samo da se igraju već i da se maskiraju u njih, ali i u brojne druge junake, pa su kostimi uvek dobar izbor. Dečaci vole i društvene igre i ređanje puzli, bez obzira na uzrast. Interesantni su im i kreativni setovi i igračke koje rade na solarnu energiju. Sve ono što može da im privuče pažnju i da ih zabavi značajno je za njihov razvoj, kako intelektualni, tako i socijalni. No, ono što je uvek pravi izbor je i dobra lopta, jer bez ibzira koliko ih imaju, nije dovoljno.

Iako se igračke vremenom menjaju, one zapravo ostaju iste, samo su atraktivnijeg dizajna i sa novim funkcionalnostima što je sasvim očekivano. Dobra i popularna igračka nije uvek pravi izbor za vašeg dečaka pa preporučujemo da osluškujete njihove želje ali i interesovanja i na osnovu toga i izaberete onu pravu za paketić.
 

foto:jerry-wang-unsplash, paige-cody-unsplash,sandy-millar-unsplash

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Mobilni kran 2110
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Interesovanja P-0397
Putujuća ordinacija P-0397
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.499,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno