Deca
13.09.2021.

Da deci kiša ne može ništa kabanice su idealno rešenje

Sa prvim jesenjim danima dolaze nam i kiše koje znaju danima da padaju i unose sivilo u našu svakodnevicu. Nigde nam se ne ide, ne ustaje nam se iz kreveta, pa nije ni čudno što smo svi manje raspoloženi i često ne znamo šta ćemo sa sobom. Ni deci nije lako, pogotovo što su celo leto navikli da po čitav dan provode na otvorenom. No, zamislite kako je i deci i odraslima u onim državama gde su kiše svakodnevica. Sigurno se zbog toga posebno ne sikiraju već pronalaze načina kako da prkose tmurnim oblacima. Njima su kabanice i gumene čizme obavezna svakodnevna oprema. Uz to, mogu biti i pravi modni dodatak


Dečije kabanice kao modni hit za najmlađe


Nekada su ličile na obične kese koje navlačimo preko odeće, a danas su dečije kabanice pravi modni hit koji deca obožavaju. Urađene u jarkim bojama poput Kidorable brenda, dečije kabanice privlače pažnju gde god da se nadju. Nisu to samo kabanice već prave jaknice koje mogu da se nose u svakodnevnim prilikama. Svima izmame osmehe, a deca jedva čekaju da krene period jesenjih kiša kako bi ih prošetala zajedno sa čizmicama. Mnoge od njih, poput pončoa mogu da prekriju i ranac, ali čak i da deca nemaju takav model, kišobran je tu da ranac zaštiti.


Gumene čizmice za decu su neophodne u jesenjim mesecima


Za koji dan ispratićemo još jedno leto, poprilično sunčano i toplo i dočekati kišne dane. Zato je važno na vreme da se pripremimo. Pored brojnih društvenih igara, koje će nam praviti društvo, dobar porodični film je idealno rešenje za vreme provedeno u kući. No, kiša ne znači da ne treba da izađemo i uživamo u danu. Bez obzira da li dane provodite na selu, planini ili u gradu, gumene čizme za decu će roditeljima obezbediti spokoj, a deci suve nožice. Sigurno ste nebrojano puta videli mališane kako šljapkaju po blatnjavim baricama. To je ono što ih raduje i ispunjava im kišni dan. Pre nego što razmislite da im zabranite, obezbedite im adekvatnu obuću koja će ih zaštititi.


Dečiji kišobrani, radost u kišnom danu


I dečaci i devojčice obožavaju kišobrane, pogotovo u predškolskom uzrastu. Za njih su oni jako važni, s obzirom da su znak prepoznavanja. Neki mališan će imati žabu, neko bubaramaru, vilu ili leptirića, a neka deca neizbežnog Mikija, Mini ili Lol. Koji god desen ili lik da izaberu, jedva će čekati da ih pokažu drugarima. Mališani mogu da nemaju gumene čizmice i kabanice, ali dečiji kišobrani su svakako deo njihove opreme za kišu.


Dečije kabanice, kišobrani i čizmice, kišni program koji prkosi tamnim oblacima


Kišni program omogućava detetu slobodu kretanja i uživanja u svakom, pa i kišnom danu. Zahvaljujući čizmicama, kabanicama i kišobranima sumoran kišni dan postaje veseo a dete razdragano. Dobra gumena čizma para vredi, i njena potreba nije samo za kišne prilike već i lagani sneg koji nenajavljeno može da se pojavi u toku jeseni.
Možda naredni meseci donose manje kišnih oblaka, a više sunčanih dana. Možda donose i lepo vreme koje će dugo da potraje. Naredni dani će već to pokazati. Ono što je sigurno, za sve oni koji se naoružaju čizmicama, kišobranom i dečijom kabanicom lepo vreme je zagarantovano i njih ništa ne sprečava da uživaju u svakom jesenjem danu, jer detinjstvo to zaslužuje.
 

foto:decjisajt.rs, kidorable.com

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gumene čizme 6220-vila
Kidorable gumene čizme VILA
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gumene čizme 6035-bubamara
Šarene gumene čizme za decu
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Veličina
24
25
27
31
Sačuvano u omiljne
Gumene čizme 6032-astronaut
Kidorable gumene čizme ASTRONAUT
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Veličina
23
25
26

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno