Deca
16.06.2021.

Igračke za plažu, neizostavni deo svakog putovanja na more

Iako vreme često ovih dana ne izgleda kao da je leto na pomolu, uveliko se psihički spremamo za odlazak na plaže. Nije samo more ta destinacija koja ima plažu, već se realno možemo organizovati i za uživanje na plažama jezera ili reka, a za to je deci neophodna i adekvatna oprema. Igračke za plažu su inače među omiljenim dečijim igračkama. Nisu skupe a i stariji mogu da uživaju u igri sa decom.


Igračke za plažu-set igračka kofice, kolica,oprema


Poznato je da beba od godinu dana obožava da se igra koficama, grabuljicama i lopaticama na plaži. Obožava i njena starija drugarica, mali školarac, ali i njihovi roditelji koji su spremni da odvoje vreme za pravljenje tvrđave od peska, ali i da šetaju po plaži tražeći kamenčiće i školjke da ukrase okolinu. Tu se silni minuti provode na suncu, tik uz vodu da bi najlepši zamak neko vreme prkosio talasima. Kofica i druga oprema za pesak se lakše nosi u kolicima pa je dobro rešenje nabaviti set sa kolicima.


Intex program je neizostavan za plažu


Bez obzira da li imate malu bebu ili nešto starije dete, dok god niste sigurni u detetovu veštinu plivanja obavezno imajte odgovarajući šlauf, odnosno mišiće za plivanje. Tražite šlauf koji ima udobno sedište koje neće da grebe bebu po nogama. Šlauf je namenjen malim bebama i deci do druge godine starosti, dok mišići nešto starijoj deci.
Poslednjih godina na tržištu su prisutni i šlaufi namenjeni školarcima i odraslima te za sve one koji vole ovakav vid zabave šlauf je veoma koristan. Mada je ponuda Intex dušeka u različitim oblicima zaista sve veća, Intexov šlauf za odrasle pruža različite vidove zabave za jednu osobu. Međutim, ako se odlučite za model osmice, koju obično viđamo u Akva parkovima onda je uživanje za dvoje zagarantovano.
Bez obzira koliko trogodišnjaci već uveliko plivaju sa mišićima, nije zgoreg da se u vodi povremeno i odmore. I za njih postoje manji Intex dušeci, ali ne samo klasični, već i onih poput kočija sa krovom koji decu štite od jakog sunca. Omogućuju im bezbrižnu igru u vodi uz obavezan nadzor starijih.

Ronjenje privlači i decu i odrasle


Oprema za ronjenje može biti pprilično skupa, no za decu postoje jeftinija rešenja. Intexov program za ronjenje se sastoji iz peraja, maske i disaljke, može se kupiti u kompletu ili svaki deo pojedinačno. Za sate i sate zabave u istraživanju vodenog sveta deci je oprema neophodna, pogotovo naočare koje im štite oči, ne samo od vode već i sunca usled čestog izranjavanja s obzirom da deca nemaju osećaj koliko dugo su u vodi. 


Bazeni za plažu i dvorište


Osim što ćete kupovinom dečijeg bazena zabaviti malu bebu na plaži, on će vam koristiti i za druge prilike kada se vratite sa odmora. Ukoliko imate sopstveno dvorište u vreme vrelih dana je gotovo nezamislivo neosvežiti bebu. Sasvim mali bazeni na naduvavanje su veoma zahvalni čak i za sve one koji imaju malo veću terasu pa tu vreme mogu da provedu sa bebironcima. Bebe će im biti zahvalne a roditelji će uz obavezan nadzor moći i malo da se opuste.
Dok se neka deca plaše i da uđu u vodi, mnoge mališane ne možete izbaciti čak i kada im se koža skroz smežura, pošto sedenje na pesku doživljavaju kao kaznu. Zato iskusni roditelji i oni koji tek to treba da postanu i ne kreću bez kompletne opreme na more. Najbolje je da istu nabavite pre polaska na put pošto je na samom destinaciji poprilično skuplja i lošijeg kvaliteta. Ujedno, dete će moći da izabere ono što se njemu dopada pa će se radovati svaki put da stavi omiljene mišiće na naduvavanje, kao i da uživa vozeći se u čamac ili na dušeku. Kompletnu ponudu igračaka za plažu pogledajte u KIDSLAND-u

Promo tekst

foto:taniadimas-pixabay, kidsland.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Šatori 72535lic
Šator za plažu Cars, 72535
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.880,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno