Deca
28.12.2020.

Kad imate bebu, fale vam barem još dve ruke. Evo rešenja za to...

Ako pitate roditelje dece mlađe od godinu dana šta im najviše nedostaje, skoro svako od njih će vam navesti san, malo slobodnog vremena i barem još dve ruke. Tako je to s malom decom... U prvim mesecima im je potrebna neprekidna pažnja, jer ih treba uspavljivati i dojiti nosati da podrignu, ljuškati ako ih muče grčevi, presvlačiti i zabavljati, a teško je i kad malo porastu, pa krenu da im niču zubići, kad počnu da puze, da se uspravljaju uz nameštaj i da traže da ih zabavljate jer se dosađuju. Mali su i nesamostalni, a to je velika muka koja zahteva odgovarajuću pomoć.


Ako ste već prolazili kroz ovo ili imate nekog ko se već bavio bebaćima, znate da bake, deke, tetke, drugarice, kume, dadilje i ostali pomoćnici nisu baš sjajno rešenje, posebno ne danas, kada zbog korone moramo da smanjimo interakciju s drugim ljudima. Znate da nije zgodno ni da držite tromesečnu bebu u kolicima u kuhinji, kako biste mogli nogom da ih ljušnete ako zaplače, niti je zgodno da trčite u spavaću sobu do kreveca sa rukama umazanim filom od sarme samo da bi vas vaše čedo videlo i umirilo se. Ništa od toga nije rešenje...

Vama treba nešto što zamenjuje vaše dve ruke, nešto što se ljuška, nešto što svira, svetluca, nešto što može da stoji tu negde uz vas, kako biste bebi bili u vidokrugu. Vama treba nešto što će vam omogućiti da obavite ponešto od kućnih obaveza, da spremite novogodišnju ili božićnu trpezu, da okitite jelku, ako još niste, da se posvetite drugim članovima porodice ili da se malo odmorite.
Ležaljke, ljuljaške, ogradice i podloge za igru mogu da vam budu velika pomoć jer će u njima najmlađi biti sigurni.


Evo, na primer, visokokvalitetna ležaljka/ljuljaška „Hot Mom“ idealna je za to jer će vašoj bebi pružiti sate i sate igranja i odmora. Čvsta, lagana i stabilna konstrukcija od samo 4,5 kg pruža potpunu sigurnost za decu uzrasta od rođenja pa do devet kilograma. Ima pet brzina ljuljanja, mogućnost povezivanja s telefonom, tabletom radi puštanja muzike, sigurnosne kaiševe, sedište koje se transformiše od sedećeg do ležećeg...

Dopala bi vam se i „Baby Bear Origin“ ljuljaška koju takođe mogu da koriste novorođenčad. Ona ima sedište u obliku kolevke sa podešavajućim naslonom za glavu koji se skida, tehnologiju koja omogućava potpuno nečujno ljuljanje, vrtešku sa tri plišane igračke, 12 različitih muzičkih melodija i pet zvukova prirode. Ako ova nije po vašem ukusu, tu su mnoge druge BBO ljuljaške.


A za vas čije su bebe već „pregurale“ devet kilograma ili su tu negde, idealne su ogradice ili podloge za igru. „Baby Bear Origin“ ogradica,, sigurno je i udobno mesto za igru. Jednostavno se sklapa, laka je za transport, ima dve ručkice da pripomogne bebi prilikom podizanja. U istu svrhu može da posluži i prenosivi krevetac poput ovog „Baby Bear Origin“. Idealan je za igru i spavanje. Stranica se otvara rajsferšlusom, lagan je za sklapanje, rasklapanje i transport jer ima samo 7,6 kilograma, a ako za njega nemate mesta u stanu, tu su podloge za igru. Skoro sve imaju veliki prostor za igru i veliki broj igračaka koje služe za istraživanje i privlačenje pažnje vašeg deteta. Jednostavno se sklapaju, lako se čiste i održavaju, a bebe ih prosto obožavaju, pa ćete zahvaljujući ovim podnim igraonicama imati slobodne ruke i srećno, nasmejano dete.

Ovo je samo deo bogate ponude koju ćete naći u „Kids Land“ radnjama ili na njihovom sajtu, tako da vam neće biti lako da se odlučite, ali to su slatke muke.
Promo tekst
Foto: kids land

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno