Deca
21.05.2020.

Koliko puta ste zbog dece hteli da propadete u zemlju od stida?

Nema tog roditelja koji makar nekoliko puta nije hteo da propadne u zemlju od sramote zbog bisera svoga čeda. Nema tog deteta koje makar nekoliko puta nije uradilo ili izgovorilo nešto zbog čega su se svi, osim mame i tate, slatko nasmejali.
Eto, sada kada smo utvrdili da smo svi bili u istom sosu, možemo da se opustimo i da sa lepše, smešnije strane posmatramo blamove u koje su nas klinci uvalili. Za početak zaislite kako je bilo ovoj mami koja se na Tviteru potpisuje kao Mrvicina, koju je najmlađi sin „zamilio da jedan dan ne kradu jagode“...


Mrvicina

„Najmlađi sin me pred prodavačicom pitao je l’ možemo mi danas da kupimo jagode, da ne moramo i ovaj put da KRADEMO“.
A na pitanje odakle mu tu, odgovara:
„NEMAM POJMA! Nismo ukrali ni zrno graška u životu, niti smo spominjali reč krađa“.

V.Nensy
„Šetam bebu u kolicima kroz pijacu i na izlazu slučajno bacim pogled na njega kad imam šta da vidim. Sve što je mogao rukicama da dohvati sa tezgi on je strpao u kolica. Muke moje posle dok sam vraćala šta je čije, a bukvalno je ispalo ja zagovaram prodavce a on trpa u kolica...“

DanaN
„Svojevremeno je moj otac sa plaže na Dunavu uzeo kantu peska da zakrpi neki deo oštećene fasade na kući. Nakon par dana prelazili smo Dunav vozom, a moj trogodišnji sin je u punom vagonu viknuo – Tu smo mi krali pesak“.


Magy Tod

Ćerka moje prijateljice, u gostima:
„Maro, hoćeš sok?“
„Neću! Sok imam i kod kuće, nemamo ručak!“

dr.Biljka
„Mojoj bilo možda 6 godina. Šetamo nas dvije, na trotoaru 10 maraka. Uzmem i stavim u džep. Uđemo u dječiji butik, gledam nešto za nju.... E, neka si majko ukrala one pare da i mi nešto kupumo. Butik PUN, svi su gledaju u mene“.

Amulinijum kumulator
„Što mogu da te ukanale. Moja kad je bila mala, vodila sam je na posao jer nije imao ko da je čuva, prilazi koleginica jedan dan i daje mi veću količinu novca. Reko, šta je ovo. Rekla nam tvoja ćerka da ste siromašni i gladni“.

Migavac od Fiće
„Svadba... U porti 100 ljudi... Dotrčava stariji i kaže na sav glas... Mlada je ružna i debela...
Zemljo otvori se“.


Sladjana

„Moj sin je u pekari izjavio ’Ja bih još jedan burek, al' ti nemaš pare’. Naravno da nije mogao da pojede ni taj jedan“.

Dona
Dolazim jednog dana posle posla po najmladjeg sina u vrtić. Na sebi imam mrežaste čarape u boji noge, koje su mi priručne da mi nije vruće u operacionoj sali. Vaspitačica me gleda i kaže: Aaaaa, na to je vaš sin mislio kad je rekao da stalno imate rupe na čarapama“.

A vi? Kad ste vi hteli da probadnete u zemlju od sramote zbog nečega što je vaše dete reklo ili uradilo?
Foto: townandcountryvillage.com, kveller.com, yahoo.com

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno