Deca
14.04.2020.

Ovo su najzabavnije bebi igračke za dvorište. S njima nema greške

Dok su sasvim male, bebe uživaju u mirnoj šetnji jer im je blizina roditelja u prvim mesecima najbitnija. Kako počinju da upoznaju svet oko sebe, tako i više vremena provode napolju okružene brojnim igračkama za stimulisanje motorike, upoznavanju oblika i vežbanje koordinacije.
Mnogi bebi brendovi se trude da kvalitetom i dizajnom osvoje, pre svih, bake i deke, tetke, ujake, stričeve i strine, koji su glavni krivci za gomilanje kućnih igračaka, a sada i onih interaktivnih za dvorište.

Aktiviti guralice za vežbanje motorike
Aktiviti guralice su igračke za koje se stariji najradije odlučuju. Podjednako se mogu koristiti u kući i dvorištu, a mališani ih obožavaju. Kako većina njih ima mogućnost transformacije, ove igračke mogu da se koriste i kao radni stočić i kao guralica za uvežbavanje prvih koraka. Krase ih svetlosni i zvučni efekti koji bebama starijim od devet meseci.

Poni klackalice za svaku kuću i dvorište

Pony klackalicama se bebe veoma raduju. Bezbedne za igru, lako prenosive omogućuju bebi neopisivu radost uživanja u dvorištu. Dok su bebe male, neophodan im je nadzor, ali kako sve više upoznaju okolinu, klackalice postaju igračka bez koje nema odrastanja. Još ako imaju i zvučne efekte, sreći nema kraja. Lake za održavanje, mogu se koristiti i u zatvorenom prostoru.

Šarene loptice za bebi igraonice

Medju najbezbednijim igračkama svakako se nalaze lopte koje za decu predstavljaju radost pokreta bez obzira da li se igraju samostalno i u društvu. Lopta je uvek pravi poklon za bebu, još ako ih ima više i preovladava šarenilo boja, njihovoj sreći nema kraja. Ima ih svaka igraonica, a za potrebe svog dvorišta njima napunite ograđen prostor poput šatora ili bazena, koji takođe mogu biti vaš izbor igračaka za dvorište i lepo vreme.
 

Igre interesovanja “Hoću i ja kao mama”

Sa bebi igračkama za dvorište ne možete pogrešiti ukoliko se držite pravila da birate one koje su izrađene od kvalitetnog materijala, koje su veselih boja, bezbedne za igru, razvijaju motoriku i interesovanja dece za različitim zanimanjima. Dvogodišnjaci vole da ulaze u različite uloge, oponašaju mame I tate pa su muzičke radionice, registar kase, doktorski i kuvarski setovi pravi izbor za ovaj uzrast. Mnoge od ovih igračaka su pokretne što detetu omogućava samostalnost u igri.

Vreme je za vežbe pisanja

Table za pisanje i crtanje su uglavnom namenjene deci od treće godine, najčešće zbog pratećih sitnih delova, ali se bezbedno mogu koristiti i u mlađem uzrastu. Bez obzira na to da li se koriste krede ili piši-briši olovke, deca vežbaju motoriku, uče boje, brojeve i slova. Mnoge bebe već sa godinu dana nauče sve boje samo ne umeju da ih izgovore, zato je učenje sa odraslima uz ovakav tip igračaka  veoma važno za njihov razvoj.

Iskoristite lepo vreme i sve one igračke koje se lako održavaju koristite podjednako i u kući i u dvorištu. Najmlađima je bitno da što više vremena provode na čistom vazduhu, da im se omogući bezbedno igranje I naravno naša pažnja kako bi uživali u igri, socijalizovali se I naučili da dele stvari. Nemamo svi dvorište, ali imamo mogućnost da dete izvedemo u obližnji parkić, a sve ove igračke će mu sigurno držati pažnju, prenosive su, lagane I kvalitetne pa je bebama zagantovano bezbedno igranja uz puno osmeha
promo tekst
Foto: kidsland.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno