Deca
25.01.2020.

Roditeljima često treba dodatni par ruku, a njega nigde. Evo zamene

Kada bi se organizovalo takmičenje za najbolji proizvod za bebe, među prvih pet najkorisnijih pomagala sigurno bi se našle i ležaljke bez kojih mnogi novopečeni roditelji ne mogu da zamisle život. Kad nošenje, ljuškanje i pevanje uspavanki ne pomaže, tu je ležaljka da umiri bebu. Kad budnu bebu treba zabaviti na kratko, dok se ne pristavi ručak, pokupi veš, pošalje nekoliko mejlova ili dok mama ne skokne do toaleta, tu je ležaljka. Kad god roditeljima zatreba mali predah, tu je ležaljka, nova super pomoćnica.


U prvim nedeljama po rođenju budnu bebu možete da ostavljate u krevecu, kolicima ili u nosiljki u kojoj ste je doneli iz porodilišta, a kasnije će vam, kad postane svesna vašeg pristustva i svega što se dešava oko nje, ležaljka biti dragocena. Neki modeli mogu da se koriste i od rođenja, tako da računajte da će vam se isplatiti svaki dinar koji date za nju. Iako su ležaljke napravljene za kratak odmor, važno je da izaberete što kvalitet kako bi se beba u njoj osećala kao u naručju.


Birajte ležaljke poznatih proizvođača, jer oni poseduju sve sertifikate kvaliteta, ali i zato što su izrađene od netoksičnim meterijala. One imaju neklizajuće nožice, navlaku koja može da se pere u mašini, sigurnosne pojaseve, zvučne efekte, zabavne melodije i umirujuće vibracije.


Važno je samo da bebu nikada ne ostavljate bez nadzora, pa neka vam bude na vidiku šta god da radite, i da ležaljku nikada ne držite na stolu i na drugim visokim površinama kao što su kuhinjski pultovi. Takođe ne bi valjalo da ostavljate bebu predugo ili prečesto u ležaljki, jer to može loše da utiče na oblikovanje glavice.
Ako još imate dilemu, upoznajte se sa ponudom ležaljki na sajtu ili prodajnim objektima Kids Land.
Promo tekst
Foto: kids.land.rs

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno