Deca
23.12.2019.

Nema veze što je mala, bebi je mesto za prazničnom trpezom

Prvi bebin doček nove godine ima posebnu draž, bez obzira na to što se neće sećati ni praznične euforije, ni kićenja jelke, ni dekorisanja kuće, ni paketića, ni Deda Mraza... Pa za šta vam služe ti pametni mobilni telefoni sa fantastičnim kamerama ako ne da slikate i snimite bebu u novogodišnjem ambijentu, možda čak i za svečanom trpezom, kraj svih ukućana i gostiju.


Ukoliko to još niste učinili, ovih dana kupite bebi visoku stolicu za hranjenje i to model koji od prvog dana može da se koristi kao korpa, a od šestog meseca kao stolica. Za to je idealna drvena Stokke stolica-hranilica Tripp Trapp Wheet koja raste sa detetom. Podešava se u tri kategorije – od 0 do šest meseci, od šest do 36 meseci i od 36 meseci nadalje. Izrađena je po veoma strogim standardima kvaliteta, od bukovine, sa sigurnosnim kaiševima i mehanizmom za kopčanje koji se prilagođava uzrastu deteta, kao i podesivim postoljem za nožice.


A kad stolica zauzme svoje počasno mesto za stolom, imajte na umu da nikada ne smete da ostavljate bebu ili dete samo u njoj bez nadzora i da uvek morate da ga vežete pojasevima, bez obzira na to što se nalazite na pola metra od njega. Takođe, važno je da znate da točkići na stolici, ako ih vaš model ima, uvek moraju da budu zakočeni dok je dete u njoj.
Ako ne znate gde da nađete stolice koje ispunjavaju sve ove standarde, potažite ih na sajtu ili prodajnim objektima Kids Land. Imaju odličnu ponudu, pa ćete lako izabrati model po vašem ukusu i po prihvatljivoj ceni.


Ukoliko ste već rešili da kupite nešto lepo i korisno za vašu bebu ili da obradujete nekog bliskog ko tek čeka novorođenče, razmislite o Stokke sklopivoj kadici za kupanje ili nečemu drugom iz bogatog Stokke asortimana. Kadica može da se koristiti od bebinih prvih dana, pa sve do četvrtog rođendana, i kod kuće i na putovanjima, i u kupatilu i u spavaćoj sobi... Sklopljena zauzima veoma malo mesta, a čim je rasklopite, brzo i lako, dobijate kadicu normalne veličine.


Stokke sklopive kadice proizvedene su od materijala koji ne sadrže štetne sastojke poput teških metala, ftalata, formaldehida, ali zato pružaju apsolutnu sigurnost bebi, veoma se izdržljivi, a uz to omogućavaju jednostavno održavanje. Nikada nemojte da ih perete agresivnim sredstvima za čišćenje jer ćete ih oštetiti i učiniti nebezbednim za upotrebu, a da biste izbegli stvaranje buđi, nakon upotrebe kadicu uvek dobro prebrišite.

I stolice i kadice, ali i razne druge potrepštine iz Stokke proizvodnog programa, potažite ih na sajtu ili prodajnim objektima Kids Land.
Promo tekst
Foto:

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno