Deca
22.11.2019.

Novogodišnji paketići prodaju se uz popust na najam Deda Mraza

„Pogledaj dobro koja igračka ti se dopada, pa da napišeš pismo Deda Mrazu da ti donese“... Ovo je rečenica koju poslednjih dana bake, deke, mame i tate često ponavljaju deci u poklon-prodavnici „Zavrzlama“. Izgleda da se i dalje igra na sigurno, jer biranje novogodišnjih paketića za decu nije baš jednostavna stvar. Igračka za dete, unuče, bratanicu... treba da bude lepa, kreativna ili popularna, u šta se odrasli baš i ne razumeju najbolje, al’ da je samo to ono što treba uraditi pred kraj godine!


Prepoznajući ove muke, zaposleni u „Zavrzlami“ dosetili su se kako da pomognu Beograđanima i da pritom dodatno obraduju decu. Pored toga što će vam pomoći da izaberete igračke iz svoje bogate ponude i da skockate paketiće, obezbediće vam i 15 odsto popusta na uslugu najma Deda Mraza. On će deci u unapred dogovoreno vreme dostaviti poklone i diplomu sa njihovim imenima. Zamislite tu sreću deteta kada se drugarima pohvali ovakvom pažnjom Deda Mraza!


Bez jurnjave po prodavnicama, bez stresa! Igračke iz „Zavrzlame“ možete da poručite iz fotelje preko web partnera www.decjisajt.rs i da ih čekate na vratima vašeg doma!
Ako ove godine baš vi u vašoj firmi treba da priredite slavlje i organizujete nezaboravno druženje za uspešan završetak godine za sve zaposlene i njihovu decu, brigu o igračkama i njihovoj dostavi prepustite nama. Mi smo i sami roditelji, tetke, teče, kumovi, a svi nabrojani su sposobni da za decu čuda naprave. Biće nam drago ukoliko baš nama ukažete poverenje.
Promo tekst
Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno