Deca
24.06.2015.

Lavirint - magični deo detinjstva

Lavirint je asocijacija za igračke, decu, detinjstvo, poklone, praznike... Igračka je centar dečijih fantazija, vedrina u sećanjima odraslih. Mi smo odabrali da ostanemo deca, da igračka bude naš posao, jer je najlepše raditi iz zadovoljstva.

Labyrinth doo je osnovan 1996. u Beogradu, počevši od specijalizovanih prodavnica igračaka.

Igračke koje uvozimo direktno, iz raznih krajeva sveta, namenjene su različitim uzrastima i zadovoljavaju raznovrsna interesovanja najmlađih.

“Lavirint” je naš maloprodajni brend i poznato ime u svetu igračaka u Srbiji i regionu već 18 godina. Našu prodajnu mrežu čini 10 prodavnica, sa preko 4000 m² prostora, na atraktivnim lokacijama. Preko 2000 artikala je takođe dostupno našim mušterijama putem internet prodavnice.

Raznovrstan asortiman od više hiljada artikala, ali i pristupačne cene, glavne su karakteristike našeg programa. U neposrednom kontaktu sa klijentima, trudimo se da izađemo u susret potrebama tržišta i da svojim kupcima pružimo kompletnu uslugu.

U poslednjih nekoliko godina posvetili smo se razvoju interaktivnih edukativnih igračaka, kao i njihovom prilagođavanju za domaće tržište. Neki od tih proizvoda su već dobro poznate interaktivne mape sveta, životinja i Srbije, lutke koje pričaju srpski, tablet "Moja prva školica" za učenje azbuke i brojeva i , Čarobno ogledalo i Magic Jinn.

SPRINT U LAVIRINT!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno