Aktuelno
19.02.2014.

Uštedite na proslavi rođendana uz Dečji sajt

Saznajte kako da proslava rođendana bude ekonomičnija


U današnje vreme kada se živi brzo i ima se sve manje vremena i novca za pravljenje skupih proslava i trpeza, roditeljima se najviše isplati da proslave rođendane svojih klinaca i klinceza u nekoj od igraonica.
Nema haosa u kući, nema višesatnog kuvanja i sređivanja. Zbog toga je Dečji sajt u saradnji sa Naninom kućicom rešio da vam olakša organizaciju i smanji trošak rođendanske proslave.

Nanina kućica doo organizuje u svojim prostorijama rođendanske proslave i proslave krštenja.
Rođendan u Naninoj kućici je zabavan, veoma aktivan i pre svega po meri dece. Mi se sa decom zabavljamo, takmičimo, pevamo igramo razne igre i naravno skačemo u igraonici.

Ukoliko zakažete proslavu do kraja februara i pozovete se na Dečji Sajt, ostvarujete popust od 20% na zvaničnu cenu, tako da umesto 30.000 din, proslava košta 24.000 din. Nije važno kada je rođendan, ali je neophodno da uplata bude izvršena nedelju dana pre zakazanog termina.

Rođendanski paket uključuje:

- 3h zabave
- 25 odraslih gostiju+25 mališana
- prostor+hrana+piće+animacija+torta

U cenu ulazi animacija dece, crtanje po licu, piće, po vašem izboru 4.5 kg peciva plus 4.5kg slaniša po izboru iz Nanine kuhinje i slikana torta, 4 kg.

Nes kafa i žestoka pića ne ulaze u cenu. Naše pecivo je uvek sveže,kao i sve ostalo sto se sprema u Naninoj kućici. Po želji, uz doplatu, možete umesto oslikane torte naručiti i neku od naših specijal torti.

Rođendan u Naninoj kućici traje 3 sata. Slavljenik ili slavljenica sa mamom i tatom dolazi 10-15 minuta ranije, kako bi dočekao svoje goste.Za slavlje brinu vaspitači ili animatori, zavisno којi se rođendan slavi. Za mame i tate na spratu brine konobar.

Nanina kućica  priprema, poslužuje i isporučuje hranu za sve Vaše događaje. Po Naninim receptima sa puno pažnje i ljubavi spremaju se najukusnije đakonije. Veliki izbor kvalitetnih domaćih torti, kolača, slaniša i salata. Samo za posetioce  www.decjisajt.rs , popust od 10% na ponudu koju možete pogledati OVDE. 
Za sve informacije i konsultacije telefon 011/630-6300Foto:blickpixel pixabay

Ostavi komentar

Ostali komentari

  • dajana
    dajana

    Lepa je barbi torta.

    17.07.2016. 12:09

Preporučeno