Aktuelno
26.12.2019.

Izbegnite tumaranje tržnim centrima, naručite igračke

Da je više para, većina roditelja bi davnih dana završila sa kupovinom novogodišnjih poklona, ali i svih onih stitnica koje će darivati deci za Materice, Oce i Božić. A kako mi živimo u Srbiji, gde se retkima „preliva“, šoping će sačekati vikend i to samo ako u petak bude plata. Višesatno tumaranje po tržnim centrima, jurcanje od radnje do radnje, završiće se bolovima u nogama koje neće ublažiti ni zadovoljstvo zbog uspešno obavljenog posla, pa možda ne bi bilo loše da razmislite o komfornijoj opciji.


Zašto traumatičnu kupovinu u prodavnicama ne biste zamenili virtuelnom šetnjom kroz onlajn šop Dečjeg sajta. Od nje zasigurno ne bole noge, a uz to će vas poštedeti svih onih stresova koje donose zakrčene gradske ulice, gužve i čekanje. Ako još niste, vreme je da otkrijete onlajn kupovinu. Dok se ručak krčka, deca se igraju, a vi kupujete u miru. Klik na lutke, klik na autiće, klik na kostime ili nešto drugo iz neverovatne ponude igračaka i raznih drugih stvari za decu koje ćete po povoljnim cenama naći na Dečjem sajtu.


Sinu set alata, drvena pruga i novi Playmobil, ćeri Super Graf, jedna Viknksica i klizaljke. Za kumčiće će „u korpu“ staviti društvenu igru i neke plišane igračke, a za sestrinu decu zidnu lampu i puzle. A kad klinci legnu, obrnite još jedan krug po onlajn šopu, da izaberete još ponešto, jer nema čega nema, a cene su povoljne.
Najbolje od svega je što robu možete da platite pouzećem dok su deca u školi i vrtiću, da na miru i u tajnosti napravite paketiće i sakrijete ih na sigurno do najluđe noći.


Ako želite da obradujete decu kao nikad do sada, poručite pravog Deda Mraza, u ganc novom kostimu. Sjajan je! Ume da animira decu, ali i odrasle. Birajte dan, a može da vam dođe i 31. decembra u ponoć, ako se već nije obećao nekoj drugoj porodici.
Foto:

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno