Aktuelno
28.09.2019.

Lea u „Zavrzlami“ kupila ranac za polazak u prvi razred i dobila bicikl

Pre nešto više od mesec dana Lea Trivanović i njena mama Žana po prvi put su posetile prodavnicu „Zavrzlama“ i to po preporuci drugara iz vrtića jer se u Šumicama, ali i šire, zna ko ima najbolje rančeve za školu. Ali nije ova radnja poznata samo po izuzetnoj ponudi... Ma kakvi. Za nju se prvenstveno zna zbog Aleksandra, jer vam niko ne može bolje od njega pomoći ako birate ranac. On ih mnogo voli, i sam ima nekoliko, pa ne čudi što se svi prepuštaju njegovim stručnim savetima.


Aleksandar je Leu ove godine usrećio dva puta. Prvo kad joj je pomogao da izabere ranac iz svog sjajnog asortimana, a onda kada joj je javio da je osvojila bicikl u nagradnoj igri koju je, kao i prošle godine, organizovao brend Extreme4me. Najsrećiji kupci kvalitetnih rančeva osvojili su automobil, skuter, bicikle, telefone, a Lea je jedna od njih. Dok je ova vesela devojčica sa tatom primala čestitke, ponosno nam je pričala kako se drugarima iz škole već pohvalila divnim poklonom.

Lea voli da ide u školu jer joj je sve lepo i novo, od okruženja i drugara, do ranca koji je kupila uz Aleksandrovu pomoć.
– Kad se roditelji dvoume, ja sam uvek na strani deteta. Mi ne prodajemo loše rančeve, tako da dete ne može da napravi pogrešan izbor. Kod nas je kvalitet neupitan i kada je reč o rančevima, kostimima za maskenbale, gumenim čizmicama, igračkama, sitnicama... – objašnjava Aleksandar i poziva sve koji do sada nisu posetili „Zavrzlamu“ da obavezno dođu u Ustaničku 127.
Promo tekst
Foto: Dečji sajt

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno