Aktuelno
18.04.2019.

Vip daruje mame

Prvih nekoliko meseci sa bebom su najintezivniji i najstresniji za svaku mamu. Ona se posvećuje brizi o bebi, dok se istovremeno navikava na svoju novu majčinsku ulogu. Kako bebine potrebe postaju prioritet, mama svoje ostavlja po strani, a da bi taj period bio što lakši za nove mame potrebno je pružiti im svu moguću podršku, između ostalog i ovako kako je to učinila kompanija Vip mobile.

Vip mobile je rešio da svim novim mamama omogući da u 2019. godini koriste usluge bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu. Ovakva ponuda pojavljuje se prvi put na tržištu, a predstavlja i nastavak pozitivne prakse koju Vip mobile neguje kao prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom.

Nova pogodnost Vipa na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 meseca. Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini. Vip korisnice mogu iskoristiti pogodnosti u okviru postojećih postpaid tarifa namenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.

Dodatne informacije možete pronaći OVDE.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno