Aktuelno
25.12.2018.

Naručite igračke

Prosečna mlada mama danas najveći deo dana provede na poslu, u saobraćaju, u kuhinji, jurcajući s decom u školu i na vannastavne aktivnosti, brinući o starim roditeljima, pa joj je svaki sat od 24 raspoloživa dragocen. Na sreću, ona je još pre nekoliko godina otkrila onlajn kupovinu, sjajnu ponudu igračaka i raznih drugih stvari za decu po povoljnim cenama na Dečjem sajtu.

Višesatno tumaranje po prodavnicama i tržnim centrima i potraga za igračkama koje su deca naručila od Deda Mraza zamenila je „šenja“ kroz onlajn šop Dečjeg sajta od koje ne bole noge. Ručak se krčka na šporetu, deca se igraju, a mama kupuje. Klik na lutke, klik na autiće, klik na kostime...
Sinu Bob Builder Kocke, kostim dobrog policajca i novi roleri, ćeri kolica za lutke, Faro kuhinja i prve klizaljke. Za kumčiće će „u korpu“ staviti društvene igre, a za sestrinu decu traži neke sjajne zidne lampe. A kad klinci legnu, obrnuće još jedan krug po onlajn šopu, da izabere još ponešto jer nema čega nema, a cene su povoljne.

 

Najbolje od svega je što robu može da plati pouzećem dok su deca u školi i vrtiću, da na miru i u tajnosti napravi paketiće i sakrije ih na sigurno do najluđe noći. Ako uspe da nagovori muža, naručiće Deda Mraza da im dođe 31. decembra u ponoć. I to, videla je, postoji u ponudi Dečjeg sajta. Deca će biti oduševljena i više neće zapitkivati, kao prošle godine, zašto Deda Mraz liči na teču Milana. Ovaj Deda je sjajan, u ganc novom kostimu, ume da animira decu, ali i odrasle.

Foto: dreamstime_m_29011007-Py2000

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno