Aktuelno
20.03.2018.

Upoznajte Zeca Petra

Animirano-igrani film „Zec Petar”, na radost brojnih mališana i njihovih roditelja koji žele da ga pogledaju među prvima, stiže ovog vikenda na veliko platno Cineplexx bioskopa! Publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove ali i stvoriti nove. Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i ovog proleća će nasmejati publiku do suza.

Premijerni vikend održava se 24. i 25. marta u svim Cineplexx bioskopima. Specijalna premijerna projekcija sa glumcima koji su radili sinhronizaciju održaće se u subotu 24. marta, sa početkom u 16:30h u bioskopu Cineplexx Delta City.„Zec Petar” ili originalno „Peter Rabbit” na veliko platno stiže iz obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjiga, prevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih, ali time i onih malo starijih.

Avantura počinje kada nestašni Zec Petar (Stefan Bundalo) i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor (Dejan Dedić) i situacija se naglo menja. Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu (Tamara Aleksić) koja je istovremeno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti - u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad. Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević, dok su glumci koji pozajmljuju glasove junacima: Stefan Bundalo (Zec Petar), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (Lepa), Milica Janketić (Belorepka), Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan Vujić – Vujke (gospodin Makgregor), Milroljub Turajlija (presence Finjaković), Slobodan Tešić (gradski miš Joca), Lako Nikolić (Toma Jaza), Milan Antonić (Feliks). Specijalni gosti: Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža...

Izuzetna glumačka ekipa kroz svoje animirane likove garantuje toplu porodičnu priču koja će publiku naterati da prvo ode u bioskope, a nakon toga na selo ili u prirodu.

Animirano-igrani film "Zec Petar" u bioskope širom Srbije stiže od 29. marta u 2D sinhronizovanoj verziji u distribuciji Con Film-a.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno