Aktuelno
09.12.2017.

Otvorena „Zavrzlama“

U Šumicama, najlepšem delu opštine Voždovac, juče je bilo veoma uzbudljivo! Otvorena je „Zavrzlama“, carstvo igračaka, kostima za maskenbale i svečane odeće za bebe! Već od jutra nestrpljivi roditelji, nestrpljive bake i deke, i nestrpljiva deca čekali su na svečano otvaranje, aili i Deda Mraza, koji je stigao tačno na vreme praćen krupnim pahuljama.
On je ispunio sva očekivanja, a "Zavrzlama" ih je, makar tako tvrde i roditelji i deca, prevazišla.

Roditelji više neće morati da se dovijaju kad im dete kaže da mu treba kostim za sutrašnji maskenbal u vrtiću ili rođendanski poklon za drugara. I jedno i drugo, ali i više od toga, mogu da nađu u „Zavrzlami“.
Deca više neće morati da čekaju vikend kako bi ih roditelji odveli u tržni centar i kupili novu igračku koju su zaslužila jer su svako veče prala zubiće i nisu plakala u vrtiću i na pregledu kod lekara.

Od ponude igračaka u „Zavrzlami“ može da vam se zavrti u glavi. Za bebaće su spremne šarene zvečkice, muzičke igračke, svečane haljinice i šmekerska odela s kravaticama i leptir mašnama, za malce skoro sve igračke koje mogu da se zamisle, a za one nešto veće klince kreativni setovi, edukativne igrice. Ponuda kostima za maskenbale je neverovatna, bilo da su vaš izbor životinjice ili likovi iz bajki i crtaća, pa će biti teško odlučiti se samo za jedan.

A preko Bosfora, pravo u Zavrzlamu, jer toga nema nigde drugde, stigao je magični pesak kojim će deca moći da boje Elzu i Anu, Hello Kiti, Cars, Diznijeve princeze...

- Ovaj pesak ima jednu veliku manu. Toliko je zanimljiv da i roditelji žele njime da se igraju, pa mi mali jedva stižemo na red - kazala je Teodora (8) i prekorno pogledala mamu Ivanu koja je crvenim peskom bojila pozadinu Hello Kiti sličice.

Da ne bi gubila vreme, Teodora je, dok su se mame "igrale", sa drugaricama razgledala prepune police i birala igračke za Novu godinu. Malim devojčicama se najviše dopadaju roze lap-topovi i setovi za pravljenje domaćeg sjaja za usta, a dečacima trkačke staze, vozići i različiti alati.

Deda Mraz je pažljivo saslušao sve njihove želje i, dok su se fotografisali, zamolio da mu SMS-om pošalju podsetnik. Ovo je Deda 21. veka, pa umesto pisama, koja smo mu nekada slali, želje prima putem društvenih mreža. 

A ako neka poruka ipak ne stigne do Deda Mraza, zbog zagušenja saobraćaja, deco, povedite mame i tate u "Zavrzlamu", da ga odmene i da željeni poklon stigne do vas.

Bolje da vam ne nabrajamo i prepričavamo, dođite u Ustaničku 127..

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno