Aktuelno
07.05.2017.

Stop raku kože

Dođite na tribinu Bel Medica u ponedeljak, 8. maja, u Kneginje Zorke 7. Saznaćete sve o preventivi, dijagnostici i lečenju melanoma. Ulaz je slobodan

Deca su izložena agresivnijem melanomu nego odrasli. Deca mlađa od 10 godina imaju 10 puta veći rizik da dobiju udaljene metastaze. Deca mlađa od 10 godina više su sklona debljim tumorima nego starija deca i mlađi odrasli, pokazala su najnovija dermatološka istraživanja.

Zato dođite na tribinu „Stop raku kože“, koja se povodom  dana Euromelanoma održava u Bel Medicu u Kneginje Zorke 7 na Slaviji, u ponedeljak, 8. maja, s početkom u 16 časova.

Ass. dr Branislav Trifunović, dečji plastični hirurg, govoriće o  melanomu kod dece, dr Snežana Đorić, dermatovenerolog, govoriće o prevenciji, dijagnostici i hirurškom lečenju melanoma, dok će prim. dr Ivan Popov, onkolog u Bel Medicu održati predavanje o najsavremenijim metodama lečenja melanoma u uznapredovaloj fazi.

Nakon predavanja posetioci će moći da razgovaraju sa našim stručnjacima i pitaju sve što ih zanima. Tribinu su podržali „Eucerin“ i „Minakva“, tako da sve prisutne čekaju mali pokloni i najzdravije osveženje.

Tribina počinje u 16 časova, ulaz je slobodan.

foto: mondo.rs
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno