Aktuelno
27.03.2017.

Super ponuda Dunav osiguranja na 53. Međunarodnom sajmu automobila!

Povodom Sajma automobila u Beogradu, kompanija Dunav osiguranje pripremila je specijalnu ponudu koja donosi brojne popuste i poklone. Popusti se odnose na period od 20.marta do 30.aprila 2017.godine.
Najveća osiguravajuća kuća u Srbiji odobrava 15% popusta na premiju kombinovanog osiguranja motornih vozila (auto-kasko) za nova vozila proizvedena prošle i ove godine koja se prvi put registruju, odnosno 10% popusta na premiju auto-kaska za vozila kojima se obnavlja osiguranje ili se ugovara polisa za polovna vozila. Takođe odobrava 10% popusta na kasko osiguranje putničkih motornih vozila (mini-kasko).
Premija osiguranja od auto-nezgode u ovom akcijskom periodu umanjena je za 50%, sa osiguranom sumom od 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i s osiguranom sumom do 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti vlasnika motornih vozila za štetu trećim licima kod „Dunav osiguranja“.
Popust od 20 procenata predviđen je za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu polisu osiguranja od odgovornosti vlasnika motornog vozila za štetu pričinjenu trećim licima ili polisu auto-kaska ili mini kaska zaključenu kod „Dunava“.
Svim osiguranicima koji zaključe neku od navedenih polisa za osiguranje motornih vozila čekaju dodatna iznenađenja. Poklon kartica za gorivo za kupovinu naftnih derivata na prodajnim mestima „Lukoil Srbija“ a.d. Beograd.
U slučaju auto-kasko osiguranje novih, nekorišćenih putničkih motornih vozila, koja se po prvi put osiguravaju u „Dunav osiguranju“, Kompanija poklanja vaučer-karticu u vrednosti 6.000 dinara. Za auto-kasko osiguranje polovnih putničkih vozila, prilikom obnove ili prvog zaključenja polise kod „Dunava“, vaučer-kartica vredi 4.000 dinara, dok za mini-kasko osiguranje putničkih motornih vozila poklon vaučer-kartica iznosi 2.000 dinara. Za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge sa polise „auto-bonus plus“, vaučer-kartica takođe ima iznos od 2.000 dinara.
Da je Dunav osiguranje pouzdan prijatelj potvrđuju i drugi benefiti koje ova kompanija omogućava:
Zeleni karton po staroj ceni, kao i mogućnost plaćanja troškova osiguranja i registracionih taksi do 12 mesečnih rata, putem web kredita, administrativne zabrane ili čekova građana.
Dunav osiguranja su dostupna na preko 600 prodajnih mesta u 150 gradova širom Srbije.
Promotivna akcija traje od 20. marta  do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 20. marta do 14. aprila, i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u „Dunav centrima“ širom Republike Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno