Aktuelno
15.06.2016.

"Ja sam Katarina, imam 21 godinu i redak oblik raka"

Katarina Ilić je 21-godišnja studentkinja iz Kruševca koja je obolela od retkog karcinoma jetre, te je za njeno lečenje potrebno 55 hiljada evra koje njena porodica ne može da priušti. Ovo je njena priča.

Zdravo svima.

Imam 21 godinu, student sam iz Kruševca. Niste ni svesni koliko treba da se radujete što ste zdravi. Preko noći se život pretvori u pakao. Od obične, normalne i zdrave osobe, postala sam osoba okružena lekovima, bolnicama, lažnim nadama, osoba koja se bori za ono najvrednije - život. Sve se promenilo. Ja ne želim da me žalite.

Ja vas molim da odvojite par minuta i pročitate ovo i da mi pomognete da pobedim u ovoj borbi. Ja ne želim da ostavim ljude koje volim, ja želim da živim. Ja moram da pobedim u ovoj borbi. Zagrlite one koje volite kad možete, recite im da ih volite, u trenu se život sruši. Slavite što ste zdravi jer ste najbogatiji.

Račun za lečenje Katarine Ilić, Foto: Privatna arihva

Živim u Čitluku kod Kruševca i student sam hemijsko-tehnološkog fakulteta. Pre godinu dana obolela sam od vrlo retkog kancera jetre.

Lekari iz Kruševca, Niša, Beograda nisu mogli da mi pomognu. Jedinu nadu za moje izlečenje dobila sam u privatnoj medicinskoj klinici "ACIBADEM" u Turskoj.

Ali, vreme je moj najveći neprijatelj. Bolovi su mi svakog dana sve jači, mučnine, vrtoglavice... Dane provodim zatvorena u kući ili bolnici, u postelji u kojoj više ne nalazim spokoj. Želim da je napustim... Bojim se da ne zakasnim. Nisam spremna da ostavim ljude koje volim.

Ja želim i hoću da živim... Ja moram da pobedim. Zato molim sve ljude dobre volje da mi svojim malim doprinosom, a velikom ljubavlju pomognu da to i ostvarim.

"Naše malo može biti mnogo za one koje nemaju ni malo“ rekao je Duško Radović i zaista je tako.

Unapred hvala svima!

Katarina.

Sredstva za pomoć Katarini možete da uplatite na namenski tekući racun njenog oca Dobrice Ilića.

Br. tekućeg računa 355-3200506578-77.

izvor: 24sata.rs

foto: privatna arhiva 
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno