Aktuelno
02.06.2014.

Malo pozorište Duško Radović

U predhodnom periodu koji je bio izuzetno težak za našu zemlju, a usled poplava, naše pozorište uzelo je aktivno učešće u pomoći ugroženima. Sve naše organizacione i umetničke kapacitete stavili smo na raspolaganje Kriznom štabu Beograda. Nastavićemo da pomažemo kako samostalno, tako i kroz zajedničke akcije sa ostalim dečijim beogradskim pozorištima.
Planovi Malog pozorišta Duško Radović, do kraja sezone su sledeći:
1. U petak 6. juna u 20 časova, polaznici glume STUDIO CENTRA na sceni Malog pozorišta Duško Radović izvešće svoju predstavu Mi deca sa stanice ZOO. Sav prihod od predstave biće prosleđen na račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima 840-3546721-89, svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave.
2. U subotu 7. i nedelju 8. juna organizuje se Humanitarni vikend maraton pozorišta za decu koji podrazumeva učešće svih dečijih pozorišta – Pozorište Boško Buha, Pozorištance puž i Pozorište lutaka Pinokio. U svim pozorištima karte se ne kupuju, već se u subotu donosi hemija i sredstava za ličnu higijenu, a u nedelju, umesto kupovine karata, publika donosi konzerviranu hranu za pse i mačke.
3. U četvrtak 12. juna u 19 časova na sceni Malog pozorišta Duško Radović, biće izveden humanitarni koncert Muzika Anđela, na kom nastupa preko stotinu najtalentovanije dece uzrasta od 7 do 18 godina iz skoro svih nizih i srednjih muzičkih škola Srbije.
4. Takođe, tokom poslednjeg vikenda sezone 2013/ 2014, završava se i naša prolećna akcija Proleće je na startu, kupite na vreme kartu, te se karte za predstave "Skoro svako može da padne osim čaplje" i "Ko je Loret?" mogu kupiti uz popust od 40%.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno