Aktuelno
23.05.2014.

Knjige za mališane ugrožene poplavama!

Projekat Putevima Tesle i Klaster puteva kulture priključuju se prikupljanju pomoći za ugrožene u poplavama. Deo sredstava od turističke ture Putevima Tesle kroz Beograd biće izdvojen za decu iz ugroženih područja, buduće male naučnike.

Tokom ove turističke ture svi posetioci će imati priliku da se vrate vek unazad i krenu na nesvakidašnje putovanje Putevima Tesle kroz Beograd. Oni će imati priliku da obiđu Muzej Nikole Tesle, stogodišnje kabinete Elektrotehničkog fakulteta, te istraže Beograd iz ugla Nikole Tesle. Promotivna cena pešačke ture: 600 din +250 din za ulaznice za muzeje. Na kraju pešačke ture u hotelu Squere Nine, možete probati neke od specijaliteta sa Teslinog menija ili kompletan ručak po ceni od 3000 din.

Ovu šetnu turističku turu organizuje turistička agencija Magelan, koja je jedna od članica Klastera puteva kulture. Klaster puteva kulture umrežava preko 40 članica, među kojima su institucije kulture, turističke organizacije, privrednici, te čak pet fakulteta (ETF iz Beograda, Tehnički fakultet iz Novog Sada, Departman za turizam Prirodno-matematičkog fakulteta iz Novog Sada, Univerzitet Singidunum, Elektronski fakultet iz Niša).

foto:sibenik.in

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno