Ležaljke i njihalice za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
no-name
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Stolica njihalica za bebe 11/35554
Stolica njihalica za bebe 11/35554
array(0) {
}
3.989,00 RSD
Ušteda 20%
4.999,00 RSD
Pročitajte

Bebe su najsigurnije kada su uz vas, ali vole i da se ljuljuškaju što će vam pomoći prilikom uspavljivanja. Zato su tu ljuljaške, njihalice i lezaljke za bebe.

Njihalice za bebe omogućavaju predah roditeljima

Iako ne spada u obeveznu stavku opreme za bebe, u nekom trenutku, svaki novopečeni roditelj poželi da nabavi njihalicu za svoju bebu. Za mnoge roditelje, ove njihalice su spas, jer omogućavaju da se beba umiri, a da mame i tate mogu bar malo da predahnu i završe obaveze koje imaju u tom trenutku.

Njihalice za bebe omogućavaju da mamine i tatine ruke budu slobodne bar nakratko dok se njihove bebe ušuškane zabavljaju na bezbednom mestu.

Za mnoge roditelje, njihalica za bebe je i jedini način da umire uplakanu bebu u situacijama kada ništa drugo ne pomaže. Kraće rečeno, vaša beba će uživati u njihalici, a vi ćete uživati u malo vremena koje ćete dobiti samo za sebe.

Koja je razlika između njihalice i ljuljaške za bebe?

Njihalice, njanjalice, ljuljaške, roditelji su često zbunjeni pored toliko termina za koji im se čini da označavaju jedan te isti komad opreme. Hajde da razjasnimo:

Njihalice ili njanjalice su obično niske i lagane. Ljuljuškanje nastaje pokretima same bebe ili pokretanjem rukom ili nogom od strane odraslih. Njihalice su kompaktnije, neke od njih imaju mogućnost i da se sklope i uskladište tako da zauzimaju vrlo malo mesta i generalno su vrlo cenovno pristupačne.

Ljuljaške za bebe su, za razliku od njihalica malo teže i glomaznije. Mogu da ljuljaju bebu napred-nazad i bočno, a pojedini modeli nude i kombinaciju ova dva.

Dok većina njanjalica može da se koristi od samog rođenja, većina ljuljaška preporučuje se za uzrast od navršena četiri do šest meseci. Ovo ne mora da bude pravilo, već varira u zavisnosti od modela i zavisi isključivo od mogućnosti promene položaja sedalnog dela koje za novorođenčad mora biti pod uglom od 180 stepeni.

Mnoge ljuljaške i njanjalice za bebe imaju dodatne funkcije poput muzike, dodatnih igračaka i vibracije. Cene variraju od jeftinijih za jednostavnije modele do nešto skupljih u zavisnosti od dodatnih funkcionalnosti.

Idealne za poklon

Njihalice i ljuljaške za bebe idealne su za poklon svim novopečenim roditeljima. Obradujte vašu bebu ili drage osobe njihalicom ili ljuljaškom za bebu i sigurno nećete pogrešiti. Beba će uživati u njihanju koje je podseća na ljuljuškanje u majčinom stomaku, a svaki roditelj će biti zahvalan zbog mogućnosti da mu bar na kratko budu slobodne ruke. Pogledajte kompletnu ponudu na našem sajtu i odaberite idealnu njihalicu ili ljuljašku za bebe.