Kolica za bebe

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Kolekcije
Cena
devojcice
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Kolica za bebe 10020921847
Lorelli Bertoni Kolica Aurora predviđena su za decu do 15kg. Sedište je reverzib...
array(0) {
}
29.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kolica za bebe 10020921846
Lorelli Bertoni Kolica Aurora predviđena su za decu do 15kg. Sedište je reverzib...
array(0) {
}
29.999,00 RSD
Pročitajte

Pronađite najbolja kolica za vašu bebu. U ponudi su svi tipovi kolica kišobran kolica, kolica sistemi, kolica za blizance, dodatna oprema za kolica, ramovi za kolica renomiranih proizvođača kao što su chicco. graco. cybex, lorelli, jungle.

Kolica za bebe - efikasna pomoć za roditelje


Svaki roditelji će vam to potvrditi - nega dece je posao, i sve što može da olakša taj posao je više nego dobrodošlo. U ta sredstva spadaju i kolica za bebe - za efikasno i bezbedno prevoženje mališana od tačke a do tačke b i još mnogo toga. Kolica za bebe su bila revolucionarna kada su se prvi put pojavila u 18. veku. Ovih dana savremena kolica ne služe samo za preusmeravanje vaših mališana od tačke A do tačke B. Postoji ogromna količina marki i vrsta kolica, kao i mnoštvo faktora i karakteristika koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine. Zato je potrebno da se upoznate sa svim navedenim vrstama. 


Kolica 3 u 1 - kolica sa auto sedištem i nosiljkom


Ova vrsta kolica je naročito praktična. Sve vrste kolica 3 u 1 imaju izdvojeno auto sedište i nosiljku koji se mogu pričvrstiti na osnovu. Naročito su korisna za roditelje koji često koriste automobil kada nekuda idu sa decom. Na primer, ako beba zaspi u kolicima, sve što je potrebno jeste da skinete auto sedište i da ga prebacite sa sve bebom u automobil bez ometanja bebine dremke. 


Kolica za blizance 3 u 1 sistem za dvoje dece


Posebna varijanta kolica 3 u 1 su kolica za blizance sa 3 u 1 sistemom koja roditeljima sa blizancima ili dvoje dece značajno olakšavaju život. Uz ova kolica dobijate po dva para nosiljki i sedišta, a njihov dizajn je prilagođen tako da vožnja blizanaca bude što ugodnija, kako deci tako i roditeljima. 


Najbolja kolica za bebe


Ne postoji jedna vrsta koja bi mogla da se izdvoji kao najbolja. Najbolja kolica za bebe su ona koja su odgovarajuća i najzgodnija za vas i vaše dete. U moru različitih karakteristika potrebno je da odlučite koja rešenja su adekvatna za vas i vaše dete i na taj način ćete lakše odlučiti koja su najbolja kolica za bebe koja vredi da nabavite.

 
Koja su najlakša kolica za bebe


Iako su dugo kišobran kolica važila za najlakša kolica za bebe koja postoje i podrazumevala su jednostavna kolica za stariju decu, kolica koja se lagano mogu sklopiti i odložiti, danas postoje i varijante kišobran kolica koja se mogu koristiti čak i od rođenja i koja imaju brojne druge karakteristike, od pregrade za nošenje stvari, zaštite od sunca i rotirajućih točkova, kao i mnoge druge zbog kojih postaju sve popularnija među roditeljima.