Igračke za bebe

po strani
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Pol
Veličina
Kolekcije
Cena
woody
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Kocke sa slikom životinja 91178
Kocke sa slikom životinja 91178
array(0) {
}
1.350,00 RSD
Pročitajte

Pronađite nabolje igračke za bebe. Igračke su bitne za razvoj fine motorike, stoga zakoračite u svet dečijih igračaka. U ponudi možete pronaći zvečke, muzičke igračke, igračke za krevetac, pogodi oblik igračke, aktiviti kocke, mekane kocke, muzičke vrteške, podne puzle i druge igračke za bebe

Plišane igračke za bebe


Na šta prvo pomislite kada zamislite dečiju sobu? Krevetac, komoda i naravno, plišane igračke za bebe. Jer, plišane igračke za bebe su jednostavno neprevaziđene.
Bebe vole da dodiruju i da pod prstima ispituju nove teksture. Već u takvom mlađem uzrastu, novorođenčad počinju da shvataju različite boje, veličine i teksture sveta oko sebe, a plišane  igračke za bebe su savršen način da im se to omogući.

Kada kupujete plišane igračke za bebe, važno je da proverite da li su one pogodne za one bebe koje su mlađe od 12 meseci. Zbog bebinog instinkta da istražuje svojim ustima, važno je da nema sitnih delova ili da plišana igračka za bebe sadrži vlakna koja mogu predstavljati opasnost od gušenja.


Prve igračke za bebe 


Iako se čini se da se u prvih nekoliko meseci kod vašeg novorođenčeta sve vrti oko pelena, hranjenja i spavanja, igranje, tj. igračke za bebe takođe imaju veliki značaj za razvoj bebe. .
Od kognitivnog i fizičkog razvoja do emocionalnog i društvenog rasta važnost igranja je nesporna.Kada birate igračke za svoju bebu, neka to budu sigurne, jednostavne igračke za bebe koje podstiču istraživanje i bezbednu igru. Stvari poput zvečki i drugih igračaka, mekanih lopti, kocki, gimnastika za bebe, hodalica i mekanih knjiga odlične su za podsticanje razvojnih prekretnica tokom prve godine života vaše bebe.

Vrteške za krevetac


Kao što smo več naveli, kada su u pitanju bebe, njihova komunikacija sa svetom je isključivo senzorna. Bebe kroz dodir, ukus i zvuke komuniciraju i otkrivaju svet koji ih okružuje. I zato su vrteške za bebe važne, jer podstiču senzorni razvoj, a istovremeno im mogu biti veoma zabavne. Istraži našu ponudu muzičkih igračaka za bebu, jer svaka beba zaslužuje makar jednu muzičku igračku u svojoj kolekciji. 

Igračke za krevetac i auto sedište
 

Među prvim igračkama za bebe su svakako oni lukovi sa brojnim igračkama koji stoje iznad kreveca. Dok su još sasvim male, bebe posmatraju svet oko sebe, pa im šarenilo boja kod ovih igračaka izuzetno prija. Vremenom, kako rastu bebe počinju da se igraju njima, a kako su to uglavnom igračke na štipaljku mogu da budu i igračke za krevetac ali i za kolica za bebe i auto sedište.

Podne puzzle za bebe

Podne puzzle bebe mogu da koriste već sa navršenih šest meseci, zapravo onda kada počinju da istražuju svet oko sebe. Pored slaganja služe im i da po njima sede i prave prve puzajuće a kasnije i ozbiljne korake. Podne puzle su mekane, šarene, obično sa slikama životinja, slova i brojeva pa su deci veoma zanimljive i veći deo dana upravo provedu na njima.
Pored puzzle, tu su i podloge za igru za bebe, kojim se bebe rado igraju. U isto vreme su i lako prenosive pa su i odraslima značajne jer beba igrajući se na podlozi uvek može biti pod nadzorom starijih, koji opet i neke druge svtari mogu da rade dok se beba bezbedno igra.