Pozorište
04.05.2015.

Teatar 78 - zatvaranje pozorišne sezone

Ovog vikenda TEATAR 78 zatvara pozorišnu sezonu 2014/2015. predstavom Teatra na Savi: Svet bajki, koja će se igrati u nedelju 10.05. u 12h.

Tokom ove sezone TEATAR 78 uspešno je realizovao 56 predstava, od toga čak 3 premijere, bio domaćin manifestaciji SVURF 2014, priključio se manifestaciji Noć pozorišta i po četvrti put proslavljao Svetski dan pozorišta manifestacijom Bolje art nego škart, koja je ove godine trajala 3 dana.

Narednu sezonu u pozorištu TEATAR 78 obeležiće neke nove predstave, a reaktiviranjem Galerije Teatra 78 planiramo realizaciju brojnih likovnih programa. Početak nove pozorišne sezone očekuje nas prvog vikenda u oktobru i to premijerom.

Predstava „Svet bajki“ dočarava nam raskošan svet naših najpoznatijih bajki. U predstavi se pojavljuju čarobnjak Merlin, princ Filip iz Uspavane lepotice, Snežanina zla maćeha, Mačak u čizmama, kao i devojčica Nevena iz stvarnog života.

Svet bajki je u velikom problemu. Pojavila se čudna bolest zaboravitis. Bolest se jako brzo širi. Mnogi likovi iz bajki su se izgubili i završili u „stvarnom svetu“ kod naše drugarice Nevene. Originalni songovi, maštoviti kostimi, odlične koreografije decu vode pravo u svet bajki, gde je sve drugačije, lepše, veselije i nestvarno.

Predstava je namenjena uzrastu od 2 do 12 godina. Trajanje predstave: 40 minuta.

Igraju: Đurđa Pavlović, Tanja Mladenov (Aleksandra Rukavina), Ljubav Stanković
Realizacija: Teatar na Savi 

U subotu 09. maja, od 17 časova, na redovnom repertoaru je predstava „Hogarova misija“.

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br.1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara.
 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno