Bioskop
13.05.2015.

Muški provod u bioskopima Cineplexx uz "Pobesnelog Maksa"

Apokaliptična akcija „Pobesneli Maks: Autoput besa“ će biti prikazana u četvrtak, 14. maja od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Ljubitelji ove franšize autora Džordža Milera, u bioskopima Cineplexx će imati priliku da uživaju u novim avanturama pustinjskog ratnika, uz poklon primerak TopSpeed magazina, dok će za osveženje biti zadužen najprodavaniji svetski cider Strongbow. U saradnji sa kompanijom QuadsQuad Srbija u bioskopu Cineplexx Delta City svi posetioci će biti u prilici da se fotografišu sa Quad vozilom i saznaju nešto više o ovoj vrsti četvorotočkaša. 

Reditelj koji je izmislio postapokaliptični žanr smešta priču u pustinjske predele gde se svako bori za golo preživljavanje. Postoji samo dvoje ljudi koji su spremni i sposobni da u haotični svet vrate mir. Progonjen turbulentnom prošlošću, Maks Rokatanski u usamljeničkom lutanju vidi najbolju šansu za preživljavanjem.

Ali, nakon susreta sa lepom Furiozom i odbeglom grupom iz Citadele, grada čije stanovnike teroriše tiranin Džo, postaće deo neizbežnog rata koji sledi. U četvrtom nastavku ove filmske franšize, u ulozi pobesnelog ratnika našao se Tom Hardi i na taj način zamenio Mela Gibsona, koji je tumačio lik Maksa pre neverovatnih 35 godina. Neustrašivu imperatorku Furiozu tumači prelepa Šarliz Teron, a tu su i mladi glumac Nikolas Hoult, Rouzi Hanington-Vajtli, Zoi Kravic, Rajli Kio i mnogi drugi. 

Trejler filma možete pogledati ovde: 

Karte za Men’s night i projekciju filma „Pobesneli Maks: Autoput besa“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs . 

Film se nalazi u distribuciji Blitz Film&Video distributerske kuće.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno