Dečiji kreveti

po strani
Resetujte filtere
Pol
Kolekcije
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Dečiji kreveti - Za slatke i bezbrižne snove vaših mališana odaberite neki od udobnih kreveta jer će njihov jedinstven dizajn oživeti celu dečiju sobu u kojoj će se svako dete rado igrati, učiti i ispunjavati svoje snove. Nalepnice su različitih motiva koje krasi mnoštvo veselih boja. Kreveti je napravljen od kvalitetnih materijala i sve ivice su zaobljene kako bi obezbedili bezbednost i udobnost za vaše dete.

Dečiji kreveti


Kada dođe vreme da vaše dete pređe iz kreveca u prvi krevet, želećete da obezbedite najbolji mogući dečiji krevet koji vam je dostupan. Najvažnija karakteristika koju dečiji kreveti treba da ispunjavaju jeste da su bezbedni. Kreveti za malu decu treba da imaju sigurnosne ograde sa svake strane koje sprečavaju da dete ispadne iz svoje postelje. Kako bi dodatno povećali bezbednost deteta, ako ipak dođe do pada, potrebno je da je krevet što bliže podu. Najbolji dečiji kreveti napravljeni su od materijala koji su laki i jednostavni za održavanje, a uz ispoštovane sigurnosne karakteristike, obezbediće i vama i detetu lep i miran san.


Kreveti za decu na sprat


Kada deca malo porastu i počnu mirnije da spavaju, možete početi da razmišljate o kupovini kreveta za decu na sprat. Ovakvi kreveti su idealni kada dvoje dece imaju zajedničku dečiju sobu.  Onda najčešće starije dete spava na spratu a mlađe je na donjem nivou. Krevet za decu na sprat je odličan i kada dečija soba nije velika. Kupovinom ovakvog kreveta obezbedićete više prostora za drugi nameštaj. Međutim, krevet na sprat nije optimalno rešenje samo ukoliko dvoje dece dele sobu. Čak i kada imate jedno dete, uzvišeni krevet sa jednim ležajem oslobodiće vam prostor za druge stvari jer ćete radni sto ili dečiji ormar moći da postavite ispod kreveta.


Kreveti za dečake


Ukoliko vaš dečak voli automobile, kamione, autobuse, avione, rakete ili neko drugo prevozno sredstvo, obradujte ga kupovinom specijalno dizajniranog kreveta u obliku nekog od ovih vozila ili išaranog u njegove omiljene boje. Ukoliko ima omiljenog junaka ili voli dinosauruse, tematski kreveti za dečake napravljeni po motivima koje vaš mališan voli biće pravi izbor za njega.


Kreveti za devojčice


Devojčice često vole bajke o princezama pa za vašu princezu možete odabrati specijalan tematski krevet za devojčice dizajniran po motivima njene omiljene bajke ili crtanog filma. Međutim, ukoliko vaša devojčica ima neka druga, specifična interesovanja, potrudite se da pronađete neki od kreveta za devojčice kreiran specijalno za nju, ili zajedničkim naporima ukrasite krevet koji ona ima interesantnom dečijom posteljinom tako da joj omogućite da spava u svom omiljenom mestu iz mašte.