Bazeni za decu

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Kolekcije
Cena
no-name
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Dušek za plažu sa ručkama Vaiana 16638
Dušek za plažu
array(0) {
}
2.000,00 RSD
Pročitajte

Bazeni za decu i bazeni za bebe

Značaj plivanja za odrastanje svakog deteta je poznat svima, a tek rođene bebe podjednako mogu da budu dobri plivači kao i starija deca. Najmlađi nikako ne bi smeli da budu u vodi bez sigurnosti koju im pružaju bazeni za bebe, baš kao i bazeni za decu, namenjeni starijim drugarima.

Bazeni za bebe

Bebe uglavnom obožavaju vodu, ali treba biti oprezan prilikom odabira bazena za njih. Naime, najbolje je da imaju zaštitu od sunca pa s toga birajte modele sa tendom. Beba može u vodi da boravi sa odraslima na velikom dušeku ili u većem bazenu, ali da bi ste bili sigurni u njenu bezbednost, najbolje da ima svoj šlauf ili bazen kako  bi ste izbegli opasnost od prevrtanja. Čak i ako je voda u bazenu plitka, ne ostavljajte mališana bez nadzora odraslih. Bazeni za bebe su poput manjih dušeka, te je u njima bebi zagarantovana udobnost i uživanje.

Bazeni za decu

Kako deca rastu tako i bazeni koji odgovaraju njihovom uzrastu se menjaju. Povećava se prečnik, ali i dubina te igra postaje uzbudljiva. Poželjno je da dečiji bazeni imaju tendu, kako bi se dete zaštitilo od sunca.
Neretko na plaži deca će se igrati u svom bazenu, koji je najbolje držati u hladovini ispod suncobrana, ako nema prirodnog hlada.
Za odlazak u vodu, najbolje je koristiti šlauf ili mišiće za plivanje, ako su deca starija od dve godine.

Dečiji bazeni

Dečiji bazeni imaju različite dimenzije. Neki od njih su dovoljni samo za jednog mališana, a neki za više njih. Radost koju u letnjim mesecima izaziva osveženje u bazenu je nezamenljiva, pogotovo što deca mogu da se igraju sa brojnim igračkama za plažu. Takođe, mnogi bazeni za decu su čitave vodene igraonice te je zabava zagarantovana.

Bazen za decu sa toboganom

Bazen za decu sa toboganom je posebno interesantan jer garantuje dosta smeha i vode van bazena. Ako ima više dece, njihova igra može trajati satima. Za sve one, koji imaju sopstveno dvorište ovo je pravo rešenje zabave za mališane u letnjim mesecima.

Bazeni za decu cene

U zavisnosti od veličine bazena, kao i proizvođača, zavisi i cena. Na našem sajtu možete odabrati plaćanje karticom na tri rate bez kamate ili gotovinski pouzećem na kućnu adresu, a od brendova dostupni su Intex i Bestway bazeni za decu.