Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220
Silk n

Silk n Motion FGP1PE3001 H3220

Šifra artikla: FGP1PE3001

Aparat za uklanjanje dlaka Silk n Motion  FGP1PE3001 H3220

0,00 RSD
36.990,00 RSD
36.990,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Uklanjanje dlačica može biti naporno, naročito ako su za Vas brijanje, epilacija ili depilacija bolni. Silk`n Motion je nov pronalazak koji bez truda i permanentno uklanja neželjene dlačice. I naravno, bezbolno! Svetlosni pulsevi koji dolaze iz aparata za tili čas uklanjaju dlačice sa tela i lica. Automatske funkcije još više olakšavaju upotrebu aparata. Zahvaljujući ovome, možete odmah početi sa uklanjanjem dlačica i ubrzo ćete uživati u svilenkasto-glatkoj koži.

Dodirni & Klizaj tehnologija za brže uklanjanje dlačica

Uklanjanje dlačica putem brijača, epilatora ili depilacijom voskom može oduzeti mnogo vremena., naročito ako želite da uklonite dlačice sa više područja na Vašem telu. Ovo nije problem sa kojim ćete se susresti koristeći Silk n Motion. Dlačice se mogu veoma brzo ukloniti zahvaljujući patentiranoj Dodirni & Klizaj tehnologiji. Motion ima samo jedno dugme za uključivanje/isključivanje aparata, a ujedno se sa njim menjaju i nivoi energije. Ovo znači da više ne morate da pritisnete dugme za ispuštanje svetlosnog impulsa.
Jednostavno pozicionirajte uređaj na Vašu kožu. Možete odabrati opciju da tretirate manje područje tako što ćete pomerati uređaj sa jednog mesta na sledeće. Ili, možete da klizite uređajem preko kože i da za kraće vreme pokrijete veće područje. Kako god da odlučite da ga koristite, uvek možete biti sigurni u lakoću korišćenja Dodirni & Klizaj tehnologije, kao i u bezbednost koju Motion pruža koristeći pri radu tri senzora: za boju kože, za dodir i za pokret. Uređaj očitava ton Vaše kože (senzor za boju kože) i određuje da li je Vaša koža pogodna za tretman sa nivoom energije koji ste odabrali. Čim dodirnete kožu - uspostavite čvrst kontak uređaja s akožom - senzor za dodir se aktivira i izbacuje svetlosni impuls automatski. Kada prestanete da pomerate uređaj preko kože, čak iako niste završili sesiju, aparat će obustaviti opreciju automatski, jer se tada aktivira senzor za pokret.

Sistem za automatsko prilagođavanje energije za superiornu bezbednost

Sa Silk n Motion osobe sa tamnijim tonom kože takođe mogu uklanjati dlačice putem svetlosnih impulsa. Potpuno nov sistem za automatsko prilagođavanje energije u kombinaciji sa senzorom za boju kože obezbeđuje da se nivo energije automatski spušta na nivo 2 (nivo pogodan za sve tonove kože) ako je boja kože suviše tamna za uređaj. Na ovaj način obezbeđena Vam je superiorna bezbednost jer više ne morate da brinete o izboru nivoa energije ako je Vaša koža pretamna. Pored toga, Silk n Motion poseduje sigurnosni mehanizam da zaštiti Vaše oči. Svetlosni impuls se ispušta samo onda kada je uređaj u čvrstom kontaktu sa kožom, a nikako se ne ispušta impuls kada je aparat okrenut prema vazduhu.

Pogodan za korišćenje posle izlaganja suncu

Pored toga što se može koristiti i na svetlijim i na tamnijim tonovima kože, Silk n Motion se može koristiti i na osunčanoj koži. Ipak, ovo je dozvoljeno smao ako se koristi najnići nivo energije 1. Kada se vratite sa Vašeg odmora sa novom bronzanom osunčanom kožom, možete slobodno nastaviti sa sesijama uklanjanja dlačica. Pogledajte tabelu za boju kože i boju dlačica na pakovanju i proverite da li je ovaj uređaj odgovarajući za Vas.

Pet nivoa energije i podešavanje brzine

Silk n Motion ima 5 nivoa energije, od kojih je najniži nivo 1. Ovi nivoi energije se odnose na učestalost svetlosnih impulsa. Što viši nivo energije izaberete, efektivniji je tretman. Kada podesite Motion na nivo energije 1, uređaj emituje 1 svetlosni impuls u sekundi - što ga čini najbržim nivoom. Ovo je dobar izbor nivoa za korišćenje ako ste bili izloženi suncu. Kada podesite nivo energije na 5, uređaj emituje 1 svetlosni impuls na svakih 3,5 sekundi. Ovo je najefektniji nivo, i vodi ka najboljim rezultatima.

Najčešće postavljana pitanja:

Na kojim područjima tela i lica se može koristiti?
Generalno, može se koristiti na telu i licu, izuzev područja oko očiju, bradavica i genitalija. Za sve izuzetke od ovog pravila koji su uslovljeni stanjem kože, ili eventualnim oboljenjima kože, molimo da pročitate korisničko uputstvo vrlo pažljivo.

Koliko dugo traje tretman?
Vreme tretmana može varirati u zavisnosti od dela tela koje se tretira. Za jednu celu nogu tretman može trajati i do 15 minuta, dok su za pazuh potrebna 2 minuta. Želite li brzo da uklonite dlačice? Tehnologija Dodirni & Klizaj je jedinstvena i veoma brza. Silk n Motion može da proizvede svetlosne impulse po automatskim intervalima. Koristeći ovu metodu, možete jednostavno da klizite aparatom preko Vaše kože.

Koliko često treba da se koristi?
Tipičan plan za uklanjanje dlačica tokom punog ciklusa rasta dlake: tretmani 1-4 - planirajte razmak od 2 nedelje, tretmani 5-7 - planirajte razmak od 4 nedelje, tretmani 8+ - po potrebi, dok ne postignete željene rezultate. Održavanje: s vremena na vreme će možda biti potrebno da uradite manji tretman ako primetite da negde i dalje rastu dlačice.

Koliko dugo je potrebno da se nastavlja sa tretmanima?
Tipičan ciklus rasta dlake traje 18-24 meseci. Tokom ovog perioda možda će biti potreban veći broj tretmana kako bi se postiglo permanentno uklanjanje dlačica. Trajanje sesija je individualno u zavisnosti od dela tela, boje dlačica i načina na koji se aparat koristi.

Kada mogu očekivati rezultate?
Kao i kod svih uređaja koji rade koresteći svetlosnu energiju ili laser, rezultati nisu momentalni. Zapravo, dlačice mogu da izrastu i posle tretmana, ali, obično posle dve nedelje, otpadnu same od sebe. Takođe, dlaka raste kroz tri stadijuma i samo dlake koje su u aktivnoj fazi rasta će biti pod uticajem tretmana. Prema tome, na dlake koje nisu u aktivnoj fazi rasta neće uticati tretman. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto se tretmani moraju ponavljati do željenih rezulatata.

Smem li da koristim uređaj ako sam trudna ili dojim?
Ne, ne smete koristiti uređaj ako ste trudni ili dojite.

Mogu li da izložim tretirane delove suncu?
Najniži nivo energije (1) je dizajniran za bezbednu upotrebu čak i posle izlaganja suncu. Ako koristite nivoe energije od 2 do 5, izbegavajte dalje izlaganje suncu 4 nedelje pre i 2 nedelje posle tretmana. Ovo se odnosi na sve tipove kože, čak i na one koji ne deluju da tamne brzo. Ne preporučujemo to, ali, ako morate da izađete na sunce posle tretmana, obavezno nanesite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 (ili većim) na tretirane delove tela. Radite ovo naredne dve nedelje posle tretmana.

Karakteristike

  • Silk n Motion Aparat za uklanjanje dlaka FGP1PE3001 H3220
  • Permanentno uklanjanje dlačica sa klinički dokazanom i patentiranom HPLTM tehnologijom
  • Patentirana Dodirni & Klizaj tehnologija: brzo uklanjanje dlačica zahvaljujući pulsnom svetlu
  • Sadrži tri senzora: za boju kože, dodir i pokret
  • Bezbedan za upotrebu na svim tipovima kože, uključujući i tamniju kožu, i skoro na svim bojama dlačica
  • Sistem automatskog prilagođavanja energije: superiorna sigurnost za tamnije tonove kože
  • Ergonomski dizajnirana drška za lakše rukovanje
  • Pogodno za celo telo i lice
  • 350.000 svetlosnih pulseva
  • 5 nivoa energije
  • Podesiva brzina
  • Može se koristiti posle sunčanja (na nivou energije 1)
  • Površina za tretiranje: 3 cm2
  • Nisu potrebni dopunski kertridži
  • Bespalatna Silk n aplikacija za planiranje tretmana
Karakteristika Vrednost
Kategorija Aparati za uklanjanje dlaka
Pol Žene
Brend Silk n

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučujemo

Sačuvano u omiljne
Noć veštica 404009FF
Kostim veštice, kostim od pliša
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kostim u liku Snežane za devojčice pune mašte. Kvalitetna haljina bogatih ukrasa...
4.390,00 RSD
Veličina
104cm
116cm
140cm
Sačuvano u omiljne
Noćno svetlo 600073
Globus lampa u pink boji, radi na struju
5.262,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Noćno svetlo 600008
Globus lampa Fi 25    
4.524,00 RSD