Dojenje
25.08.2016.

Radionica koju trudnice obožavaju!

Još jedna uspešna radionica je iza nas. Premašila je sva očekivanja. Za samo par dana prijavilo se preko 70 trudnica, a njih 40ak smo ugostili danas. Bilo nam je divno! 
Dr Smonida Mitić iz kompanije New med predstavila je Colief kapi u ulje za bebe. Trudnice su saznale zašto je ovaj brend najpopularniji i priznat od strane pedijatara u Engleskoj i kod nas.
Nina Nikolajev iz Marena grupe uputila nas je na kompresione steznike i grudnjake za trudnice i dojilje. Naravno, njihova paleta je mnogo šira a američki brend koji zastupaju svetski priznat. Zahvaljujući njima, kao sponzorima uspeli smo da održimo besplatnu radionicu pod nazivom "Kako do uspešnog dojenja?"
Vršnjačka savetnica za dojenje Tereza Kiš Miljković je svoju prezentaciju prilagodila iskrenim savetima i podršci koja je nemerljiva u najtežim trenucima prilagođavanja mame i bebe.
Jedinstveni trenutak koji zavrednuje pažnju trudnica koje na svakoj prezentaciji hvataju beleške, pomno slušaju, pitaju i učestvuju u radionici.
Kao i uvek, LRD igraonica je naš najbolji domaćin. 
Mi se iz radionice u radionicu svi zajedno trudimo da ponudimo više od obične informacije, podelimo iskustvo, pre svega ono majčinsko, ljudsko, one godine roditeljstva koje smo preturele preko naših leđa. Zato je Branka Ćopić iz Human Designa započela priču o posebnosti svakog od nas i načinu ophođenja prema bebama i deci uopšte.
Naš cilj je  da informišemo, nesebično podelimo sa svim zgodnim, mladim mamama koje samim dolaskom na našu radionicu pokazali su čvrstu želju i volju da ponude svojoj deci najvažniju osnovu, prirodnu hranu, ako se može. I naša priča se ne završava krajem radionice jer Tereza svakodnevno dogovara na pitanja ženama u regionu. Zato je vole i traže i posećuju njena predavanja.
Mi smo srećni danas i ponosni, jer roditeljstvo počinje saznanjem da je žena trudna, i svaka podrška, reč i delo koje doprinosi da donosi najbolje odluke za svoje dete, je ono na čemu mi insistiramo.
I svakog meseca želimo što više trudnica da informišemo, što više budućih roditelja da budemo kao mali ali vredan oslonac. Naši sponzori su pažljivo birani, jer biramo najbolje preparate, pre svega prirodne, koje bi svaka od nas izabrala.
Naše trudnice dobile su i poklone, vaučere za kupovinu bebi opreme na www.decjisajt.rs, kao i vaučere za organizaciju rođendana i bilo kog slavlja bitnog za našeg budućeg malog drugara ili drugarice. 

 

Hvala svim učesnicama koje  su ulepšale radionicu i uveličale naše druženje. Za sve one koji bi da nam se pridruže u septembarskoj radionici, otvoreno je prijavljivanje putem emaila info@decjisajt.rs.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno