Automobili na akumulator

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Kolekcije
Cena
pertini
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Motor crni SX138-SH
array(0) {
}
25.999,00 RSD
Pročitajte

Automobili na akomulator

Vozni park - Dečji automobili mogu biti prilagođeni jednom ili dva vozaca. Poseduju razlicite funkcije, izrađeni su od kvalitetnih materijala i nude razne mogućnosti za igru. Stoga su ovi automobili odlična igračka koja neće lako dosaditi vašem detetu.

Modeli poseduju udobna sedišta i unutrašnjost, svetlosne i zvučne efekte, sirenu, amortizere. 

Dečji automobili na akumulator odlična su zabava, lako i brzo se montiraju i definitivno će biti dečja omiljena igračka sve dok ga ne prerastu. 

Automobili na akumulator - od formule do džipa


Ključ za odabir pravog električnog automobila  na akumulator za vaše dete jeste da  uskladite ono što nalazite u ponudi sa interesovanjima i vašim finansijskim mogućnostima. Kakav automobil na akumulator bi vaše dete želelo da ima? Da li bi to bila replika omiljenog standarnog automobila ili bi motor, formula ili džip? U našoj ponudi ćete pronaći sve ove opcije.  
Uz sam izgled, ključne su i snage automobila na akumulator, kao i trajanje baterije. Uz previše brz automobil na akumulator vaše dete može doživeti strah umesto uzbuđenja, dok mu uz previše spore opcije možda može biti dosadno. Trajanje baterije je takođe važan faktor, kao i način punjenja. Uzmite u obzir napunjenost i trajanje baterije pri svakoj vožnji jer ne želite da vam uživanje sa detetom prekine ispražnjen akumulator. 


Električni automobili za decu - dodatne funkcije i bezbednost


Električni automobili za decu pogodni su za uzrast dece starije od 3 godine i često poseduju razne dodatne funkcije, uključujući FM radio, realistične zvukove motora i/ili rad kontrolu gasa koji se temelji na pedali kako bi tačnije simulirali iskustvo rada, tj. vožnje pravog automobila.
Iako su električni automobili za decu izvor beskrajne zabave za decu, roditelji moraju da budu tu i da se postaraju da sama vožnja bude bezbedna. Kada dete koristi električni automobil, potrebno je da bude u pratnji starije odrasle osobe koja će voditi računa o tome da deca pravilno upotrebljavaju električni motor i da njihova vožnja ne ometa drugu decu ili osobe u blizini.